Понуда на недвижности за продажба и изнајмување
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ID161 POP

Охрид - Македонија - Недвижности за продажба - HOLIDAY REAL ESTATE

Се наоѓате : Почетна > Недвижности за продажба > Македонија > Западна Македонија > Охрид > ID161 POP> Претходна страна <

ID161 POP, е станбен објект, кој се наоѓа во самиот центар од градот Охрид. . Благодарение на добрата локација, во близина на шеталиштето и чаршијата , на само 5 минути пеш , достапен по асфалтен пат, приклучен на струја и вода, претставува вистински избор за купување на недвижност. Станот е комплетно опремен со мебел. За вас спремивме богата понуда на недвижности која во мометот се нуди во Охрид. Доколку ваш избор за купување недвижност е Охрид,  секако разгледајте ја нашата понуда на куќи, станови, апартмани , студија , комерцијални објекти, кои се продаваат или изнајмуваат.

Продажна цена25.000,00
Површина на недвижноста35 m2
Број на бањи1
Број на дневни соби1
Број на спратови на објектот (ПР+)3
Број на спални соби1
Дозволена градба MAX 35
Година на градба2007
Се наоѓа на кат број3
Одалеченост од асфалтен пат0 m
Оддалеченост од дуќани100 m
Оддалеченост од центар100 m
Оддалеченост од плажа1000 m
Оддалеченост од јавен превоз150 m
Одалеченост од главен пат20 m
Карактеристики: Балкон, Панорамски поглед, Паркинг, Можна компензација,

ID161 POP - Галерија

- Мапа

Holiday Real Estate Call Center: ++389 2 310 8877

Име и презиме
Контакт
Предмет
Напомена