Понуда на недвижности за продажба и изнајмување
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Земјиштa

Недвижности за продажба - Holiday Real edestinacija

Се наоѓате : Почетна > Недвижности за продажба > Земјиштa

Земјиштa

Одбери град

1. Планиран буџет:

2. Filtriraj prema destinaciji

ID230TA - Скопје - Македонија PRODADENO
Продажна цена: 0,00€

ID230TA,е градежна парцела , која е сместена во населбата ХРОМ , во Скопје. Се наоѓа на околу 8 км о, ...
Двор, Балкон, Лифт, Паркинг, ...
ID106 Paliouri - Паљури - Грција
Продажна цена: 85.000,00€
Површина на парцелата: 4000m2
Земјиште Паљури, се наоѓа на источниот дел од Касандра, Халкидики, на околу 1500 м од прекрасната пл, ...
Поглед на море, Поглед на планина, ...
ID111 Mola Kaliva - Мола Калива - Грција
Продажна цена: 105.000,00€
Површина на парцелата: 7700m2
Земјиште Мола Калива, се наоѓа на западниот дел од Касандра, Халкидики, на околу 900 м од крајбрежје, ...
Поглед на море, Поглед на планина, ...
ID113 Hanioti parcel - Ханиоти - Грција
Продажна цена: 135.000,00€
Површина на парцелата: 10000m2
Парцелата Ханити, е сместена во близина на Ханиоти, на Халкидики. се наоѓа на централниот дел од Кас, ...
Поглед на море, Поглед на планина, ...
ID110 Orosira - Ханиоти - Грција
Продажна цена: 155.000,00€
Површина на парцелата: 15000m2
Земјиште Оросира се наоѓа на централниот дел од Касандра, Халкидики, на околу 4000 м од двете крајбр, ...
Поглед на море, Поглед на планина, ...
ID107 Loutra - Лутра - Грција
Продажна цена: 185.000,00€
Површина на парцелата: 5700m2
Земјиште Лутра се наоѓа на западниот дел од Касандра, Халкидики, на околу 600 м од крајбрежјето на К, ...
Поглед на планина, Поглед на море, ...
ID105 Kanistro 1 - Паљури - Грција
Продажна цена: 210.000,00€
Површина на парцелата: 5324m2
Земјиште Канистро 1 се наоѓа на источниот дел од Касандра, Халкидики, во непосредна близина на градч, ...
Поглед на море, Поглед на море, Поглед на планина, ...
ID137 Land Hanioti - Old Vilage - Ханиоти - Грција
Продажна цена: 290.000,00€
Површина на парцелата: 6102m2
ID137  Land Hanioti - Old Vilage се наоѓа на централниот дел од Касандра, Халкидики, на ок, ...
Поглед на море, Поглед на планина, ...
ID136 Land Hanioti-Kalyves - Ханиоти - Грција
Продажна цена: 490.000,00€
Површина на парцелата: 6752m2
ID136 Land  Hanioti-Kalyves, се наоѓа на централниот дел од Касандра, Халкидики, на околу 2600 , ...
Поглед на планина, Поглед на море, Поглед на ПАРК, ...
ID101 Mesimeri - Солун - Грција
Продажна цена: 515.000,00€
Површина на парцелата: 9600m2
Земјиште Месимери се наоѓа на автопатот од Солун, кон Халкидики, на само 20 км од Солун. Расчистенио, ...
...
ID103 Proto - Паљури - Грција
Продажна цена: 825.000,00€
Површина на парцелата: 4000m2
Земјиште Прото се наоѓа на источниот дел од Касандра, Халкидики, во прва линија на самиот брег на Ка, ...
Поглед на море, ...
ID104 Proto 1 - Паљури - Грција
Продажна цена: 1.030.000,00€
Површина на парцелата: 5100m2
Земјиште и Куќа Прото 1, се наоѓа на источниот дел од Касандра, Халкидики, во прва линија на самиот , ...
Поглед на море, ...
ID102 Kanistro - Паљури - Грција
Продажна цена: 3.100.000,00€
Површина на парцелата: 13380m2
Земјиште Канистро се наоѓа на источниот дел од Касандра, Халкидики, во непосредна близина на градчет, ...
Поглед на море, ...
HOLIDAY REAL ESTATE
SAVANA GROUP Orce Nikolov 20, 1000 Skopje, MK
Tel: ++389 2 310 8877 / 310 8876 mail: info@holidayrealestate.eu
Сите права се задржани