Понуда на недвижности за продажба и изнајмување
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Недвижности за продажба

Holiday Real estate

Се наоѓате : Почетна > Недвижности за продажба >

Недвижности за продажба

1. Планиран буџет:

2. Вид на имотот

ID230TA - Скопје - Македонија PRODADENO
Продажна цена: 0,00€

ID230TA,е градежна парцела , која е сместена во населбата ХРОМ , во Скопје. Се наоѓа на околу 8 км о, ...
Двор, Балкон, Лифт, Паркинг, ...
ID232EL - Скопје - Македонија
Продажна цена: 970,00€

ID232EL  е станбен објект во изградба, кој се наоѓа во населбата Кисела Вода  . Распо, ...
Балкон, Двор, Гаража, Греење, Лифт, Панорамски поглед, Паркинг, Поглед на планина, Сигурносна врата, ...
BP529 NAR - БАНСКО - Бугарија
Продажна цена: 14.500,00€
Површина на недвижноста: 31m2
BP529 NAR,  Резиденцијален комплекс на апартмани,  се наоѓа во самиот центар на Ски центар, ...
Балкон, Базен, Кафе бар, Греење, Камин, Лифт, Мебел, Панорамски поглед, Поглед на планина, SPA, ...
BP24529 Banderitsa - БАНСКО - Бугарија
Продажна цена: 15.500,00€
Површина на недвижноста: 32m2
BP24529 Banderitsa , е Резиденцијален комплекс на апартмани,  се наоѓа во самиот центар на Ски , ...
Балкон, Греење, Мебел, Панорамски поглед, Поглед на планина, Кафе бар, SPA, Ресторан, Лифт, ...
BP29905 NADEJDA - БАНСКО - Бугарија
Продажна цена: 16.000,00€
Површина на недвижноста: 49m2
BP29905 НАДЕЖДА, Резиденцијален комплекс на апартмани,  се наоѓа во самиот центар на Ски центар, ...
Балкон, Греење, Лифт, Паркинг, Поглед на планина, Панорамски поглед, ...
JK13240 - МЕТОНИ - Грција
Продажна цена: 16.000,00€
Површина на недвижноста: 32m2
Апартманот JK13240, се наоѓа во селото Метони.  Апартманот располага со  кујна, дневна, ба, ...
...
BP526 ORBI - БАНСКО - Бугарија
Продажна цена: 16.500,00€
Површина на недвижноста: 41m2
BP526 ORBI , е Резиденцијален комплекс на апартмани,  се наоѓа во самиот центар на Ски центарот, ...
Балкон, Базен, Кафе бар, Двор, Гаража, Греење, Лифт, Мебел, Панорамски поглед, Поглед на планина, Паркинг, Ресторан, SPA, ...
BP441 BEL - БАНСКО - Бугарија
Продажна цена: 17.000,00€
Површина на недвижноста: 38m2
BP441 BEL, е Резиденцијален комплекс на апартмани,  се наоѓа во самиот центар на Ски центарот Б, ...
Балкон, Кафе бар, Греење, Лифт, Мебел, Панорамски поглед, Паркинг, Поглед на планина, SPA, ...
GD3485 - Furka - Грција PRODADENO
Продажна цена: 19.000,00€
Површина на недвижноста: 25m2
GD3485 е aпартман , се наоѓа во малото место Скала Фурка, на западната страна од Касандра. &nbs, ...
Балкон, Двор, Поглед на ПАРК, ...
BP438 HIL - БАНСКО - Бугарија
Продажна цена: 21.000,00€
Површина на недвижноста: 61m2 Површина на недвижноста: 45m2
BP438 HIL,  е Резиденцијален комплекс на апартмани,  се наоѓа во самиот центар на Ски цент, ...
Балкон, Греење, Панорамски поглед, Поглед на планина, SPA, Кафе бар, Паркинг, ...
BP04 Razlog - БАНСКО - Бугарија
Продажна цена: 21.060,00€
Површина на недвижноста: 47m2
BP04 Razlog, е Резиденцијален комплекс на апартмани,  се наоѓа помеѓу Ски центарот Банско&, ...
Балкон, Базен, Кафе бар, Мебел, Панорамски поглед, Поглед на планина, Паркинг, ...
BP433 GP - БАНСКО - Бугарија
Продажна цена: 21.500,00€Продажна цена: 15.400,00€
Површина на недвижноста: 72m2 Површина на недвижноста: 41m2
BP433 GP, е Резиденцијален комплекс на апартмани,  се наоѓа помеѓу Ски центарот Банско&nbs, ...
Базен, Кафе бар, Двор, Греење, Лифт, Панорамски поглед, Поглед на планина, Ресторан, SPA, Паркинг, ...
JK13241 - МЕТОНИ - Грција
Продажна цена: 23.000,00€
Површина на недвижноста: 44m2
Апартманот JK13241, се наоѓа во селото Метони.  Апартманот располага со  кујна, дневна, ба, ...
...
JK12485 - Паралиа / Олимпиаки Акти - Грција PRODADENO
Продажна цена: 24.000,00€
Површина на недвижноста: 19m2
Апартманот ЈК12485, се наоѓа во туристичкото место Паралија. Апартманот располага со  кујна, дн, ...
Греење, Клима уред, Сигурносна врата, ...
ID159 FIL - Охрид - Македонија PRODADENO
Продажна цена: 24.500,00€
Површина на недвижноста: 33m2
ID159 FIL,  е станбен објект, кој се наоѓа во самиот центар од градот Охрид. Има исклучителна м, ...
Двор, Паркинг, Реновирано, ...
BP517 BOR - БАНСКО - Бугарија
Продажна цена: 24.950,00€
Површина на недвижноста: 64m2
BP517 BOR,  е Резиденцијален комплекс на апартмани,  се наоѓа во самиот центар на Ски цент, ...
Греење, Лифт, Мебел, Панорамски поглед, Поглед на планина, Паркинг, ...
ID161 POP - Охрид - Македонија
Продажна цена: 25.000,00€
Површина на недвижноста: 35m2
ID161 POP, е станбен објект, кој се наоѓа во самиот центар од градот Охрид. . Благодарение на д, ...
Балкон, Панорамски поглед, Паркинг, Можна компензација, ...
JK13316 - Калитеа - Грција SOLD
Продажна цена: 25.000,00€
Површина на недвижноста: 28m2
JK13316 апартман , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во Калитеа .  Доколку ваш избор за , ...
Клима уред, ...
ID220ZAK - Солун - Грција PRODADENO
Продажна цена: 26.500,00€
Површина на недвижноста: 49m2
ID220ZAK, се наоѓа во централното градско подрачје на Солун, во непосредна близина на Хотел Метропол, ...
Балкон, Лифт, Одвоена кујна, Паркинг, ...
ID160 PER - Охрид - Македонија PRODADENO
Продажна цена: 27.000,00€
Површина на недвижноста: 43m2
ID 160 PER,  е станбен објект, кој се наоѓа во самиот центар од градот Охрид. . Благодарение на, ...
Балкон, Лифт, Лифт, Мебел, Панорамски поглед, Поглед на планина, Помошни простории, ...
GD833 - Полихроно - Грција
Продажна цена: 27.000,00€Продажна цена: 40.500,00€Продажна цена: 46.500,00€
Површина на недвижноста: 32m2 Површина на недвижноста: 46m2 Површина на недвижноста: 36m2
GD833 , Студио за продажба од 32 м2  приземје,  46 m2 на кат 1 и  36 m2 на кат 2 , на, ...
Двор, Камин, Панорамски поглед, ...
JK13012 - МЕТОНИ - Грција
Продажна цена: 28.000,00€
Површина на недвижноста: 50m2
Апартманот JK13012, се наоѓа во селото Метони.  Апартманот располага со  кујна, дневна, ба, ...
Греење, Мебел, Сончев колектор, ...
JK12964 - Лептокарија - Грција PRODADENO
Продажна цена: 28.000,00€
Површина на недвижноста: 37m2
Апартман JK12964 се наоѓа во близина на центарот на градот Лептокарија. Апартманот располага со &nbs, ...
Греење, Помошни простории, ...
HUS233 - Солун - Грција PRODADENO
Продажна цена: 29.000,00€
Површина на недвижноста: 50m2
HUS233 се наоѓа во близина на градот Солун, на патот кон полуостровот Халкидики. Населбата Переа е в, ...
Балкон, Одвоена кујна, Панорамски поглед, Поглед на море, ...
GD35 - Полихроно - Грција
Продажна цена: 33.000,00€
Површина на недвижноста: 24m2
GD35 , Студио за продажба од 24 м2 на Касандра , Халкидики , во непосредна близина на Полихроно. Док, ...
Балкон, Базен, Двор, Панорамски поглед, Поглед на море, ...
JK12942 - Паралиа / Олимпиаки Акти - Грција
Продажна цена: 35.000,00€
Површина на недвижноста: 35m2
Апартманот JK12942, се наоѓа во туристичкото место Паралија. Апартманот располага со  кујна, дн, ...
Греење, ...
JK13368 - МЕТОНИ - Грција
Продажна цена: 37.000,00€
Површина на недвижноста: 45m2
Индивидуалната куќа JK13368, се наоѓа во селото Метони , на прва линија од морето.  Располага с, ...
Поглед на море, ...
JK13137 - Криопиги - Грција
Продажна цена: 37.000,00€
Површина на недвижноста: 34m2
JK13137 апартманот , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во малото туристичко место  Криоп, ...
Греење, Двор, Помошни простории, Сончев колектор, Панорамски поглед, ...
ID135 PARK - Охрид - Македонија
Продажна цена: 37.400,00€
Површина на недвижноста: 22m2
ID135 ПАРК е резиденцијален комплекс на апартмани, кој се наоѓа на самиот брег на Охридското езеро. , ...
Балкон, Греење, Клима уред, Лифт, Паркинг, Поглед на езеро, Поглед на ПАРК, ...
BP432 TER - БАНСКО - Бугарија
Продажна цена: 37.800,00€
Површина на недвижноста: 86m2
BP432 TER , Резиденцијален комплекс на апартмани,  се наоѓа во Разлог, вонепосредна близин, ...
Балкон, Базен, SPA, Кафе бар, Греење, Лифт, Мебел, Паркинг, Панорамски поглед, Поглед на планина, Балкон, ...
ID226IZK - Скопје - Македонија
Продажна цена: 38.250,00€
Површина на недвижноста: 45m2
ID226IZK,  е станбен објект во изградба, кој се наоѓа во населбата Кисела Вода  . ОДОБРЕНИ, ...
Балкон, Гаража, Греење, Лифт, Панорамски поглед, Сигурносна врата, ...
JK13275 - Furka - Грција
Продажна цена: 40.000,00€
Површина на недвижноста: 35m2
JK13275 aпартманот , се наоѓа во малото место Скала Фурка, на западната страна од Касандра. &nb, ...
Клима уред, Сончев колектор, ...
JK12921 - Мола Калива - Грција SOLD
Продажна цена: 42.000,00€
Површина на недвижноста: 45m2
JK12921 aпартманот , се наоѓа во малото место Мола Калива, на западната страна од Касандра. &nb, ...
Греење, Камин, Сончев колектор, Сигурносна врата, Балкон, Двор, ...
ID162 ZOR - Охрид - Македонија PRODADENO
Продажна цена: 43.000,00€
Површина на недвижноста: 63m2
ID162 ZOR,  е станбен објект, кој се наоѓа во самиот центар од градот Охрид. . Благодарение на , ...
Балкон, Лифт, Лифт, Мебел, Панорамски поглед, Паркинг, Поглед на планина, ...
ID118 Giannitson - Солун - Грција PRODADENO
Продажна цена: 43.000,00€
Површина на недвижноста: 37m2
Апартмани Giannitson, се наоѓаат во централното градско подрачје на Солун, во непосредна близина на , ...
Балкон, Лифт, ...
JK12797 - Паралиа / Олимпиаки Акти - Грција PRODADENO
Продажна цена: 45.000,00€
Површина на недвижноста: 50m2
Апартманот ЈК12797, се наоѓа во туристичкото место Паралија. Апартманот располага со  кујна, дн, ...
Балкон, Греење, Сигурносна врата, ...
JK13001 - Паралиа / Олимпиаки Акти - Грција PRODADENO
Продажна цена: 45.000,00€
Површина на недвижноста: 53m2
Апартманот JK13001, се наоѓа во туристичкото место Паралија. Апартманот располага со  кујна, дн, ...
Греење, Панорамски поглед, ...
JK12589 - Паралиа / Олимпиаки Акти - Грција PRODADENO
Продажна цена: 45.000,00€
Површина на недвижноста: 50m2
Апартманот ЈК12589, се наоѓа во туристичкото место Паралија. Апартманот располага со  кујна, дн, ...
Греење, Клима уред, Сигурносна врата, Мебел, Сончев колектор, Балкон, ...
ID147 Vedar - Скопје - Македонија PRODADENO
Продажна цена: 46.000,00€
Површина на недвижноста: 40m2
ID147 Vedar,  е станбен објект во изградба, кој се наоѓа во срцето на општина Карпош . ОДОБРЕНИ, ...
Балкон, Гаража, Греење, Клима уред, Лифт, Панорамски поглед, Паркинг, ...
GD1087 - Неа Скиони - Грција
Продажна цена: 47.000,00€Продажна цена: 59.000,00€Продажна цена: 77.000,00€
Површина на недвижноста: 40m2 Површина на недвижноста: 49m2 Површина на недвижноста: 50m2 Површина на недвижноста: 59m2
GD1087, се наоѓа на западниот дел од Касандра, Халкидики, во самото градче Неа Скиони, во близина на, ...
Балкон, Двор, Поглед на море, Панорамски поглед, Сигурносна врата, ...
ID151Statik - Скопје - Македонија PRODADENO
Продажна цена: 48.000,00€
Површина на недвижноста: 54m2
ID151 Statik , е станбен простор, во зграда која се наоѓа на околу 1500 m  од центарот на , ...
...
ID241RIS - Охрид - Македонија
Продажна цена: 48.000,00€
Површина на недвижноста: 66m2
ID241RIS е станбен објект, кој се наоѓа во близина на  центарот од градот Охрид. . Благода, ...
Балкон, Греење, Лифт, Панорамски поглед, Паркинг, Мебел, ...
ID225STO - Скопје - Македонија
Продажна цена: 48.000,00€
Површина на недвижноста: 60m2
ID225STO, е станбен простор  подготвен за живеење, во зграда која се наоѓа во  Скопје, нас, ...
Балкон, Одвоена кујна, Поглед на планина, Помошни простории, ...
ID239KPC - Ханиоти - Грција
Продажна цена: 48.000,00€
Површина на недвижноста: 40m2
ID239KPC  , Резиденцијален комплекс составен од Студио, Апартмани и Мезонети  , сместен е , ...
Балкон, Двор, Мебел, Панорамски поглед, Паркинг, ...
BPLoby BEL - БАНСКО - Бугарија
Продажна цена: 49.000,00€
Површина на недвижноста: 73m2
BPLoby BEL , е Деловен простор - Лоби Бар , во склоп на , резиденцијален комплекс со 64 апартмани, &, ...
Кафе бар, Балкон, Базен, Греење, Камин, Клима уред, Паркинг, Мебел, ...
JK13257 - Nea Kalikratia - Грција PRODADENO
Продажна цена: 50.000,00€
Површина на недвижноста: 85m2
JK13257  куќа , се наоѓа во туристичкото место Неа Каликратиа, во близина на поголемиот &n, ...
Греење, Мебел, Сончев колектор, Сигурносна врата, Балкон, ...
GHL015 - Калитеа - Грција PRODADENO
Продажна цена: 50.000,00€
Површина на недвижноста: 42m2
GHL012  апартман , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во Калитеа, на околу 500 м од плажи, ...
Паркинг, Двор, ...
JK12897 - Паралиа / Олимпиаки Акти - Грција PRODADENO
Продажна цена: 52.000,00€
Површина на недвижноста: 45m2
Апартманот JK12897, се наоѓа во туристичкото место Паралија. Апартманот располага со  кујна, дн, ...
Поглед на ПАРК, Греење, Клима уред, Сигурносна врата, Сончев колектор, Помошни простории, Мебел, ...
JK12600 - Nea Iraklia - Грција
Продажна цена: 53.000,00€
Површина на недвижноста: 60m2
JK12600 aпартманот , се наоѓа во малото место Неа Ираклиа , во близина на поголемиот  град Неа , ...
Греење, Мебел, Сончев колектор, Сигурносна врата, ...
GHL013 - Калитеа - Грција PRODADENO
Продажна цена: 54.000,00€
Површина на недвижноста: 42m2
GHL013 апартман , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во Калитеа, на околу 500 м од плажите на , ...
Балкон, Паркинг, ...
GHL014 - Калитеа - Грција PRODADENO
Продажна цена: 54.000,00€
Површина на недвижноста: 42m2
GHL014 апартман , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во Калитеа, на околу 500 м од плажите на , ...
Балкон, Паркинг, ...
JK13374 - Nea Kalikratia - Грција
Продажна цена: 55.000,00€
Површина на недвижноста: 60m2
JK13374 апартманот, се наоѓа во туристичкото место Неа Каликратиа, во близина на поголемиот &nb, ...
Балкон, Клима уред, ...
JK12932 - Полихроно - Грција SOLD
Продажна цена: 55.000,00€
Површина на недвижноста: 75m2
JK12932 aпартманот , се наоѓа во малото место Полихроно, на источната страна од Касандра.  , ...
Балкон, Греење, Паркинг, Сигурносна врата, ...
JK12901 - Паралиа / Олимпиаки Акти - Грција
Продажна цена: 55.000,00€
Површина на недвижноста: 47m2
Апартманот JK12901, се наоѓа во туристичкото место Паралија. Апартманот располага со  кујна, дн, ...
Поглед на ПАРК, Греење, Клима уред, Сончев колектор, Сигурносна врата, Помошни простории, Мебел, Реновирано, ...
GHL254 - Калитеа - Грција
Продажна цена: 55.000,00€
Површина на недвижноста: 50m2
GHL254 апартман , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во Калитеа, на околу 500 м од плажите на , ...
Балкон, Двор, Камин, Паркинг, ...
JK12817 - Паралиа / Олимпиаки Акти - Грција PRODADENO
Продажна цена: 55.000,00€
Површина на недвижноста: 35m2
Апартманот JK12817, се наоѓа во туристичкото место Паралија. Апартманот располага со  кујна, дн, ...
Греење, Паркинг, Поглед на море, Сигурносна врата, Сончев колектор, ...
ID224NB - Скопје - Македонија
Продажна цена: 55.200,00€
Површина на недвижноста: 48m2
ID224NB,  е станбен објект во изградба, кој се наоѓа во централното градска подрачје . Располаг, ...
Балкон, Гаража, Греење, Лифт, Панорамски поглед, Сигурносна врата, ...
ID155 Pirin 1 - Скопје - Македонија SOLD OUT
Продажна цена: 56.250,00€
Површина на недвижноста: 45m2
ID150 Пирин 1 , е станбен простор, во зграда која се наоѓа во самиот центар на Скопје. Станот има од, ...
Балкон, Гаража, Греење, Клима уред, Лифт, ...
JK13094 - Пефкохори - Грција
Продажна цена: 57.000,00€
Површина на недвижноста: 65m2
JK13094 апартманот се наоѓа на централниот дел од Касандра, во градчето Пефкохори .  Доколку ва, ...
Двор, Паркинг, Греење, Камин, Мебел, Сончев колектор, Сигурносна врата, ...
JK12771 - Неа Мудања - Грција
Продажна цена: 57.000,00€
Површина на недвижноста: 40m2
JK12771 aпартманот , се наоѓа во малото место Дионисио , во близина на поголемиот  град Не, ...
Греење, Сончев колектор, Сигурносна врата, ...
GHL046 - Калитеа - Грција
Продажна цена: 60.000,00€
Површина на недвижноста: 40m2
GHL046  апартман , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во Калитеа, на околу 500 м од плажи, ...
Паркинг, ...
JK13243 - Nea Kalikratia - Грција
Продажна цена: 60.000,00€
Површина на недвижноста: 60m2
JK13243 апартманот, се наоѓа во туристичкото место Неа Каликратиа, во близина на поголемиот &nb, ...
Балкон, Греење, Сигурносна врата, ...
JK13384 - Криопиги - Грција
Продажна цена: 60.000,00€
Површина на недвижноста: 50m2
JK13384 апартманот , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во малото туристичко место  Криоп, ...
Греење, Камин, Клима уред, Сончев колектор, Сигурносна врата, Панорамски поглед, ...
JK13344 - Posidi - Грција
Продажна цена: 61.000,00€
Површина на недвижноста: 95m2
ЈК13344 aпартманот , се наоѓа во малото место Каландра, во непосредна близина  до  По, ...
Балкон, Греење, Камин, Сигурносна врата, Поглед на море, ...
JK13402 - Криопиги - Грција PRODADENO
Продажна цена: 65.000,00€
Површина на недвижноста: 60m2
JK13402 апартманот , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во малото туристичко место  Криоп, ...
Греење, Камин, Клима уред, Сигурносна врата, Панорамски поглед, ...
JK13273 - Ханиоти - Грција
Продажна цена: 65.000,00€
Површина на недвижноста: 49m2
Апартман JK13273 , е сместен во Ханиоти на Халкидики. Апартманот има одличен распоред , една сп, ...
Двор, Сигурносна врата, Сончев колектор, ...
JK12428 - МЕТОНИ - Грција
Продажна цена: 65.000,00€
Површина на недвижноста: 72m2
Апартманот ЈК12428, се наоѓа во селото Метони.  Апартманот располага со  кујна, дневна, дв, ...
Двор, Греење, Клима уред, Одвоена кујна, Паркинг, Поглед на море, Поглед на ПАРК, ...
ID206BA - Потидеа - Грција
Продажна цена: 65.000,00€
Површина на недвижноста: 50m2
ID206BA,  апартманот се наоѓа на самит влез на Касандра, во градчето Потидеа, на околу 70 м од , ...
Балкон, Двор, Панорамски поглед, Паркинг, ...
IM223TINO - Охрид - Македонија
Продажна цена: 66.000,00€
Површина на недвижноста: 60m2
IM223TINO,  е станбен објект, кој се наоѓа во самиот центар од градот Охрид. . Благодарение на , ...
Балкон, Панорамски поглед, ...
GHL048 - Калитеа - Грција
Продажна цена: 67.000,00€
Површина на недвижноста: 60m2
GHL048  апартман , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во Калитеа, на околу 500 м од плажи, ...
Балкон, Двор, Паркинг, ...
ID247TER - Лептокарија - Грција
Продажна цена: 68.000,00€
Површина на недвижноста: 40m2
Апартманите ID247TER,  се наоѓаат  во близина на центарот на градот Лептокарија. Апар, ...
Балкон, Двор, Греење, Панорамски поглед, Паркинг, Поглед на планина, Клима уред, Сигурносна врата, Сончев колектор, ...
JK12923 - Мола Калива - Грција SOLD
Продажна цена: 73.000,00€
Површина на недвижноста: 86m2
JK12923 Мезонета, се наоѓа во малото место Мола Калива, на западната страна од Касандра.  , ...
Греење, Камин, Балкон, Двор, Помошни простории, Сончев колектор, Сигурносна врата, ...
GHL012 - Калитеа - Грција
Продажна цена: 75.000,00€
Површина на недвижноста: 72m2
GHL012  апартман , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во Калитеа, на околу 500 м од плажи, ...
Паркинг, Двор, ...
GHL016 - Калитеа - Грција
Продажна цена: 75.000,00€
Површина на недвижноста: 76m2
GHL016  апартман , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во Калитеа, на околу 500 м од плажи, ...
Балкон, Паркинг, ...
ID183ALEX - KALAMITSI - Грција PRODADENO
Продажна цена: 79.000,00€
Површина на недвижноста: 50m2
ID183ALEX , е сместен во Каламитси, Ситонија-Халкидики. Апартманот има одличен распоред , една , ...
Балкон, Двор, Панорамски поглед, Поглед на море, Поглед на ПАРК, ...
ID153 MERI - Скопје - Македонија POPUST
Продажна цена: 79.000,00€
Површина на недвижноста: 95m2
ID153 MERI ,  е конфорен станбен простор, во зграда која се наоѓа во близина од центарот на Ско, ...
Балкон, Греење, Лифт, Панорамски поглед, Паркинг, Поглед на планина, Помошни простории, Поглед на ПАРК, ...
ID238KOL - Ханиоти - Грција
Продажна цена: 80.000,00€
Површина на недвижноста: 60m2
ID238KOL Апартман  , е сместен во Ханиоти на Халкидики. Апартманот има одличен распор, ...
Балкон, Двор, Паркинг, ...
JK13119 - Неа Мудања - Грција
Продажна цена: 80.000,00€
Површина на недвижноста: 85m2
JK13119 aпартманот , се наоѓа во големиот туристички центар Неа Мудања .  Доколку ваш избо, ...
Греење, Камин, Помошни простории, Реновирано, Сигурносна врата, ...
GHL053 - Калитеа - Грција
Продажна цена: 80.000,00€
Површина на недвижноста: 50m2
GHL053, апартман , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во Калитеа, на околу 500 м од плажите на, ...
Балкон, Паркинг, ...
ID121 Grevenitis - Лептокарија - Грција
Продажна цена: 80.000,00€
Површина на недвижноста: 70m2
Апартман Greveniti, се наоѓа во близина на центарот на градот Лептокарија. Апартманот располага со &, ...
Балкон, Клима уред, Одвоена кујна, Поглед на планина, Греење, ...
ID148 ZOO - Скопје - Македонија
Продажна цена: 83.900,00€
Површина на недвижноста: 63m2
ID148 ZOO,  е станбен простор за живеење, во зграда која се наоѓа во близина на градскиот парк , ...
Балкон, Греење, Клима уред, Лифт, Мебел, Панорамски поглед, Паркинг, Поглед на ПАРК, Помошни простории, Реновирано, Сигурносна врата, ...
ID156 Rekord - Скопје - Македонија
Продажна цена: 84.000,00€
Површина на недвижноста: 70m2
ID156 Rekord, е станбен простор, во зграда која се наоѓа во самиот центар на Скопје. Станот има одли, ...
Балкон, Греење, Лифт, Паркинг, Помошни простории, Сигурносна врата, ...
ID106 Paliouri - Паљури - Грција
Продажна цена: 85.000,00€
Површина на парцелата: 4000m2
Земјиште Паљури, се наоѓа на источниот дел од Касандра, Халкидики, на околу 1500 м од прекрасната пл, ...
Поглед на море, Поглед на планина, ...
ID235STE - Солун - Грција
Продажна цена: 85.000,00€
Површина на недвижноста: 90m2
ID235STE се наоѓа во близина на градот Солун, на патот кон полуостровот Халкидики. Населбата Еп, ...
Балкон, Двор, Мебел, Панорамски поглед, ...
ID152 Broz - Скопје - Македонија
Продажна цена: 87.000,00€
Површина на недвижноста: 80m2
ID152 Broz,  е станбен простор, во зграда која се наоѓа во самиот центар на Скопје. Станот има , ...
Балкон, Греење, Клима уред, Лифт, Мебел, Панорамски поглед, Поглед на планина, ...
GHL010 - Калитеа - Грција
Продажна цена: 88.000,00€
Површина на недвижноста: 72m2
GHL010 апартман , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во Калитеа, на околу 500 м од плажите на , ...
Балкон, Паркинг, ...
GHL011 - Калитеа - Грција
Продажна цена: 88.000,00€
Површина на недвижноста: 72m2
GHL011 апартман , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во Калитеа, на околу 500 м од плажите на , ...
Балкон, Паркинг, ...
ID219RESORT - ПОМОРИЕ - Бугарија
Продажна цена: 89.000,00€
Површина на недвижноста: 90m2
ID219RESORT, е конфорен стан во состав на хотелски комплекс со 5 *, кој се наоѓа на првата линија од, ...
Балкон, Поглед на море, Поглед на планина, Базен, Кафе бар, Двор, Клима уред, Лифт, Мебел, Панорамски поглед, Ресторан, SPA, ...
JK13089 - Ханиоти - Грција
Продажна цена: 90.000,00€
Површина на недвижноста: 63m2
Апартман JK13089 , е сместен во Ханиоти на Халкидики. Апартманот има одличен распоред , две спа, ...
Панорамски поглед, Греење, Помошни простории, Сончев колектор, Сигурносна врата, ...
GHL059 - Потидеа - Грција
Продажна цена: 90.000,00€
Површина на недвижноста: 67m2 Површина на недвижноста: 76m2 Површина на недвижноста: 98m2
GHL059, апартманот се наоѓа на централниот дел од Касандра, во градчето Потидеа, на околу 250 м од п, ...
Балкон, Гаража, Паркинг, Камин, ...
ID133 KARDIA Residence - Солун - Грција
Продажна цена: 90.000,00€
Површина на недвижноста: 208m2
ID133 KARDIA Резиденс, се наоѓаат во непосредна близина на Солун, на патот кон полуостровот Хал, ...
Балкон, Греење, Паркинг, Поглед на море, Поглед на ПАРК, Помошни простории, ...
GHL054 - Пефкохори - Грција
Продажна цена: 90.000,00€
Површина на недвижноста: 50m2 Површина на недвижноста: 60m2 Површина на недвижноста: 75m2
GHL054, апартманот се наоѓа на централниот дел од Касандра, во градчето Пефкохори, на околу 200 м од, ...
Балкон, Двор, Гаража, Паркинг, Камин, ...
ID242HRI - Ханиоти - Грција
Продажна цена: 92.000,00€
Површина на недвижноста: 70m2
ID242HRI е сместена (upiši lokaciju). Благодарение на (turističkoj ponudui ili ulaganjima ili čemu , ...
Балкон, Двор, Панорамски поглед, Паркинг, ...
GHL105 - Пефкохори - Грција
Продажна цена: 95.000,00€

GHL 105, апартманот се наоѓа на централниот дел од Касандра, во градчето Пефкохори, на околу 200 м о, ...
Балкон, Двор, Паркинг, Гаража, ...
JK13147 - Созопол - Грција
Продажна цена: 95.000,00€
Површина на недвижноста: 85m2
JK13147 куќа , се наоѓа во туристичкото место Созопол, во близина на поголемиот  град, ...
Греење, Камин, Сончев колектор, Сигурносна врата, ...
ID240SR - Ханиоти - Грција
Продажна цена: 98.000,00€
Површина на недвижноста: 50m2
ID240SR  , Резиденцијален комплекс , сместен е во центарот на Ханиоти , на Халкидики.  . К, ...
Балкон, Двор, Панорамски поглед, Сигурносна врата, ...
GHL019 - Неа Мудања - Грција
Продажна цена: 99.000,00€
Површина на недвижноста: 86m2
GHL019  куќа , се наоѓа во поголемиот град Неа Мудања, на почетокот од Полуостровот Халкидики и, ...
Балкон, Паркинг, Камин, Поглед на море, ...
JK12831 - Siviri - Грција
Продажна цена: 105.000,00€
Површина на недвижноста: 60m2
JK12831 aпартманот , се наоѓа во малото место Сивири, на западната страна од Касандра.  До, ...
Балкон, Греење, Камин, Сигурносна врата, Поглед на море, ...
ID111 Mola Kaliva - Мола Калива - Грција
Продажна цена: 105.000,00€
Површина на парцелата: 7700m2
Земјиште Мола Калива, се наоѓа на западниот дел од Касандра, Халкидики, на околу 900 м од крајбрежје, ...
Поглед на море, Поглед на планина, ...
IM141 Elšani - Охрид - Македонија PRODADENO
Продажна цена: 110.000,00€
Површина на недвижноста: 84m2
ИМ141 Елшани, е индивидуален објект, кој се наоѓа во селото Елшани, на само 2 км од Охрид , во , ...
Балкон, Двор, Одвоена кујна, Паркинг, Поглед на езеро, Поглед на планина, Помошни простории, ...
ID163 IM - Mavrovo - Македонија
Продажна цена: 110.000,00€
Површина на недвижноста: 150m2
ID163 IM,  е индивидуален објект- вила, кој се наоѓа во селото Маврово,  во близина на бре, ...
Балкон, Двор, Камин, Одвоена кујна, Панорамски поглед, Паркинг, Поглед на езеро, Поглед на планина, Помошни простории, ...
ID234STE - Солун - Грција
Продажна цена: 117.000,00€
Површина на недвижноста: 99m2
ID234STE се наоѓа во близина на градот Солун, на патот кон полуостровот Халкидики. Населбата Пе, ...
Балкон, Двор, Гаража, Камин, Лифт, Мебел, Панорамски поглед, Помошни простории, ...
JK13315 - Калитеа - Грција
Продажна цена: 120.000,00€
Површина на недвижноста: 105m2
JK13315 апартман , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во Калитеа .  Доколку ваш избор за , ...
Балкон, Камин, Клима уред, Сигурносна врата, Помошни простории, Панорамски поглед, ...
GHL066 - Потидеа - Грција
Продажна цена: 120.000,00€
Површина на недвижноста: 95m2
GHL066, вила се наоѓа на централниот дел од Касандра, во градчето Потидеа, на околу 300 м од плажите, ...
Балкон, Двор, Паркинг, Камин, ...
GHL062 - Криопиги - Грција
Продажна цена: 120.000,00€
Површина на недвижноста: 95m2
GHL062,  вилата се наоѓа на централниот дел од Касандра, помеѓу Калитеа и Криопиги, на околу 40, ...
Балкон, Двор, Гаража, Паркинг, ...
GHL064 - Криопиги - Грција
Продажна цена: 120.000,00€
Површина на недвижноста: 100m2
GHL064, вила се наоѓа на централниот дел од Касандра, во градчето Потидеа, на околу 300 м од плажите, ...
Балкон, Двор, Гаража, Паркинг, ...
GHL063 - Криопиги - Грција
Продажна цена: 120.000,00€
Површина на недвижноста: 115m2
GHL063,  вилата се наоѓа на централниот дел од Касандра, помеѓу Калитеа и Криопиги, на околу 40, ...
Балкон, Двор, Паркинг, ...
ID126 DOMA - Лептокарија - Грција
Продажна цена: 122.000,00€
Површина на недвижноста: 72m2
Студио ДОМА, се наоѓа во близина на центарот на градот Лептокарија. Апартманот располага со  ку, ...
Балкон, Греење, Клима уред, Одвоена кујна, Поглед на море, Поглед на планина, ...
ID138 Mezoneta Trilofo - Солун - Грција
Продажна цена: 123.000,00€
Површина на недвижноста: 212m2
ID138 Mezoneta Trilofo се наоѓа во близина на градот Солун, на патот кон полуостровот Халкидики. Нас, ...
Балкон, Паркинг, Балкон, ...
ID132 Kanistro residence - Паљури - Грција
Продажна цена: 124.000,00€

ID 132 Kanistro Резиденс се наоѓа на источниот дел од Касандра, Халкидики, во непосредна близин, ...
Балкон, Базен, Греење, Клима уред, Паркинг, Поглед на море, Поглед на ПАРК, ...
ID140 Office Sandanski - САНДАНСКИ - Бугарија
Продажна цена: 125.000,00€
Површина на недвижноста: 120m2
ID140 Office Sandanski, се наоѓа во самиот на центарот на градот Сандански. Има фоаје, главна к, ...
...
GHL029 - Пефкохори - Грција
Продажна цена: 125.000,00€
Површина на недвижноста: 80m2
GHL029, апартманот се наоѓа на централниот дел од Касандра, во градчето Пефкохори, на околу 500 м од, ...
Балкон, Камин, Паркинг, ...
GHL033 - Пефкохори - Грција
Продажна цена: 125.000,00€
Површина на недвижноста: 60m2
GHL033, апартманот се наоѓа на централниот дел од Касандра, во градчето Пефкохори, на околу 500 м од, ...
Балкон, Камин, Паркинг, ...
GHL028 - Криопиги - Грција
Продажна цена: 125.000,00€
Површина на недвижноста: 85m2
GHL028 вилата се наоѓа на централниот дел од Касандра, помеѓу Калитеа и Криопиги, на околу 500 , ...
Балкон, Двор, Камин, Паркинг, Гаража, Поглед на ПАРК, Поглед на море, ...
GHL026 - Криопиги - Грција
Продажна цена: 125.000,00€
Површина на недвижноста: 85m2
GHL026, вилата се наоѓа на централниот дел од Касандра, помеѓу Калитеа и Криопиги, на околу 500 м од, ...
Балкон, Двор, Паркинг, Камин, Поглед на море, Поглед на ПАРК, ...
GHL030 - Пефкохори - Грција
Продажна цена: 125.000,00€
Површина на недвижноста: 60m2
GHL030, апартманот се наоѓа на централниот дел од Касандра, во градчето Пефкохори, на околу 500 м од, ...
Балкон, Камин, Паркинг, ...
ID113 Hanioti parcel - Ханиоти - Грција
Продажна цена: 135.000,00€
Површина на парцелата: 10000m2
Парцелата Ханити, е сместена во близина на Ханиоти, на Халкидики. се наоѓа на централниот дел од Кас, ...
Поглед на море, Поглед на планина, ...
GHL031 - Пефкохори - Грција
Продажна цена: 135.000,00€
Површина на недвижноста: 60m2
GHL031, апартманот се наоѓа на централниот дел од Касандра, во градчето Пефкохори, на околу 500 м од, ...
Балкон, Гаража, Камин, Паркинг, ...
GHL027 - Криопиги - Грција
Продажна цена: 140.000,00€
Површина на недвижноста: 85m2
GHL027 вилата се наоѓа на централниот дел од Касандра, помеѓу Калитеа и Криопиги, на околу 500 , ...
Балкон, Двор, Паркинг, Камин, Поглед на море, Поглед на ПАРК, ...
GHL074 - Криопиги - Грција
Продажна цена: 140.000,00€
Површина на недвижноста: 110m2
GHL074, куќата се наоѓа на централниот дел од Касандра, помеѓу Калитеа и Криопиги, на околу 400 м од, ...
Балкон, Камин, Двор, Паркинг, ...
ID150 Pirin - Скопје - Македонија SOLD OUT
Продажна цена: 143.000,00€
Површина на недвижноста: 121m2
ID150 Пирин, е станбен простор, во зграда која се наоѓа во самиот центар на Скопје. Станот има одлич, ...
Балкон, Гаража, Греење, Клима уред, Лифт, ...
ID248ALA - Криопиги - Грција
Продажна цена: 147.000,00€
Површина на недвижноста: 110m2
ID248ALA, мезонетата се наоѓа на централниот дел од Касандра, помеѓу Калитеа и Криопиги, на околу &n, ...
Балкон, Базен, Двор, Камин, Греење, Панорамски поглед, Паркинг, Поглед на море, ...
ID157 ANA - Скопје - Македонија
Продажна цена: 149.000,00€
Површина на недвижноста: 80m2
ID157 ANA е  деловен простор , кој лесно може да се намени како продажен простор или простор за, ...
Одвоена кујна, Паркинг, Помошни простории, Греење, ...
ID110 Orosira - Ханиоти - Грција
Продажна цена: 155.000,00€
Површина на парцелата: 15000m2
Земјиште Оросира се наоѓа на централниот дел од Касандра, Халкидики, на околу 4000 м од двете крајбр, ...
Поглед на море, Поглед на планина, ...
ID114 Hanioti Mezoneta - Ханиоти - Грција
Продажна цена: 160.000,00€
Површина на недвижноста: 175m2
Мезонета Вила Косма е сместена во Ханиоти на Халкидики. Мезонетата е во склоп на комплексот мезонети, ...
Балкон, Паркинг, Поглед на море, Поглед на планина, Камин, Двор, Балкон, Базен, ...
ID192ALEX - Nea Kalikratia - Грција PRODADENO
Продажна цена: 162.000,00€

ID192ALEX, Куќата се наоѓа во туристичкото место Неа Флогита,  во близина на поголемиот  г, ...
Балкон, Двор, Мебел, Панорамски поглед, Помошни простории, ...
ID165 TAFTALIDZE - Скопје - Македонија
Продажна цена: 165.000,00€
Површина на недвижноста: 110m2
ID165 TAFTALIDZE е луксузно опремена куќа на одлична локација , во мирната населба Тафталиџе. Куќата, ...
Гаража, Греење, Клима уред, Мебел, Одвоена кујна, Помошни простории, Двор, Паркинг, ...
ID245LAZ - Полихроно - Грција
Продажна цена: 166.000,00€
Површина на недвижноста: 80m2
ID245LAZ , Апартман за продажба од 80 м2 на Касандра , Халкидики , во непосредна близина на Полихрон, ...
Балкон, Двор, Одвоена кујна, Панорамски поглед, Поглед на море, Паркинг, ...
ID205 Adam - Потидеа - Грција
Продажна цена: 175.000,00€
Површина на недвижноста: 96m2
ID205 Adam,  апартманот се наоѓа на самит влез на Касандра, во градчето Потидеа, на околу 50 м , ...
Балкон, Двор, Гаража, Камин, Клима уред, Мебел, Одвоена кујна, Поглед на море, Помошни простории, Реновирано, Греење, ...
ID107 Loutra - Лутра - Грција
Продажна цена: 185.000,00€
Површина на парцелата: 5700m2
Земјиште Лутра се наоѓа на западниот дел од Касандра, Халкидики, на околу 600 м од крајбрежјето на К, ...
Поглед на планина, Поглед на море, ...
ID243VAS - Ханиоти - Грција
Продажна цена: 185.000,00€
Површина на недвижноста: 80m2
ID243VAS Апартман  , е сместен во Ханиоти на Халкидики. Апартманот има одличен распор, ...
Балкон, Двор, Греење, Клима уред, Мебел, Панорамски поглед, Сончев колектор, Сигурносна врата, ...
ID127 Villa Velimir - Ипсос - Грција
Продажна цена: 210.000,00€
Површина на недвижноста: 160m2
Вила Велимир, е сместена на околу 150 м, од самиот брег во градчето Ипсос на островот Крф. Вила Вел, ...
Балкон, Греење, Клима уред, Одвоена кујна, Паркинг, Двор, Камин, Панорамски поглед, Помошни простории, Сончев колектор, ...
ID105 Kanistro 1 - Паљури - Грција
Продажна цена: 210.000,00€
Површина на парцелата: 5324m2
Земјиште Канистро 1 се наоѓа на источниот дел од Касандра, Халкидики, во непосредна близина на градч, ...
Поглед на море, Поглед на море, Поглед на планина, ...
ID236NS - Неа Скиони - Грција
Продажна цена: 225.000,00€
Површина на недвижноста: 110m2
ID236NS се наоѓа на западниот дел од Касандра, Халкидики, во самото градче Неа Скиони, во прва , ...
Балкон, Греење, Камин, Клима уред, Мебел, Панорамски поглед, Поглед на море, Сигурносна врата, Сончев колектор, ...
ID108 St. Ioannis - Неа Скиони - Грција
Продажна цена: 237.000,00€
Површина на недвижноста: 140m2
Куќа Св. Јоанис, се наоѓа на западниот дел од Касандра, Халкидики, оддалечено околу 2 км од градчето, ...
...
ID188PRO - Nea Kalikratia - Грција
Продажна цена: 240.000,00€
Површина на недвижноста: 120m2
ID188PRO, Вилата се наоѓа во туристичкото место Неа Флогита,  во близина на поголемиот  гр, ...
Балкон, Двор, Камин, Панорамски поглед, Паркинг, Помошни простории, ...
ID237JO - Неа Скиони - Грција
Продажна цена: 260.000,00€
Површина на недвижноста: 100m2
ID237JO, се наоѓа на западниот дел од Касандра, Халкидики, оддалечено околу 1 км од градчето Неа Ски, ...
Балкон, Двор, Греење, Камин, Клима уред, Можна поделба, Мебел, Панорамски поглед, Паркинг, Поглед на море, Помошни простории, ...
ID231TE - Tetovo - Македонија
Продажна цена: 285.000,00€
Површина на недвижноста: 264m2
ID231TE,  е индивидуален објект- куќа соделовен простор и сопствен двор. Лоциран е во самиот це, ...
Балкон, Двор, Клима уред, Можна поделба, Одвоена кујна, Поглед на планина, Помошни простории, Поглед на планина, ...
ID137 Land Hanioti - Old Vilage - Ханиоти - Грција
Продажна цена: 290.000,00€
Површина на парцелата: 6102m2
ID137  Land Hanioti - Old Vilage се наоѓа на централниот дел од Касандра, Халкидики, на ок, ...
Поглед на море, Поглед на планина, ...
ID128 Marina Limassol - Лимасол - Кипар
Продажна цена: 320.000,00€

Лимасол е познат туристички центар, сместен на јужниот дел од  островот Кипар.  Благодарен, ...
Балкон, Поглед на море, Паркинг, Базен, Поглед на ПАРК, Сидриште за пловило, ...
ID227LEHE - Скопје - Македонија
Продажна цена: 389.000,00€
Површина на недвижноста: 350m2
ID227LEHE е луксузна куќа на одлична локација , во мирната населба Тафталиџе. Куќата е составена од , ...
Балкон, Двор, Греење, Клима уред, Можна поделба, Одвоена кујна, Панорамски поглед, Паркинг, Помошни простории, ...
IM142 Kale - Охрид - Македонија
Продажна цена: 440.000,00€
Површина на недвижноста: 220m2
IM142 Kale,  е индивидуален објект, кој се наоѓа во стариот дел од градот Охрид. Обиколен е со , ...
Балкон, Двор, Поглед на езеро, ...
ID134 Villa Lidia - Лептокарија - Грција
Продажна цена: 480.000,00€
Површина на недвижноста: 233m2
ID 134 Villa Lidia, се наоѓа во близина на градот Лептокарија.  Вилата располага со  две д, ...
Балкон, Гаража, Базен, Паркинг, Греење, Клима уред, Мебел, Одвоена кујна, Поглед на планина, Поглед на ПАРК, Поглед на море, Помошни простории, ...
ID145 Apart Hotel AKR - Паралиа / Олимпиаки Акти - Грција
Продажна цена: 485.000,00€
Површина на парцелата: 250m2
ID145 АПАРТ ХОТЕЛ АКР, се наоѓа во центарот на малото место Олимпиаки Акти , на околу 3 км од познат, ...
Балкон, Двор, Гаража, Греење, Клима уред, Лифт, Мебел, Панорамски поглед, Сончев колектор, ...
ID144 Apart Hotel OA - Паралиа / Олимпиаки Акти - Грција
Продажна цена: 490.000,00€
Површина на парцелата: 250m2 Површина на недвижноста: 400m2
ID144 АПАРТ ХОТЕЛ, се наоѓа во центарот на малото место Олимпиаки Акти , на околу 3 км од познатиот , ...
Клима уред, Греење, Мебел, Панорамски поглед, Поглед на море, Помошни простории, Сончев колектор, ...
ID136 Land Hanioti-Kalyves - Ханиоти - Грција
Продажна цена: 490.000,00€
Површина на парцелата: 6752m2
ID136 Land  Hanioti-Kalyves, се наоѓа на централниот дел од Касандра, Халкидики, на околу 2600 , ...
Поглед на планина, Поглед на море, Поглед на ПАРК, ...
ID146 Apart Hotel EL - Паралиа / Олимпиаки Акти - Грција
Продажна цена: 499.000,00€
Површина на недвижноста: 400m2
ID146 Apart Hotel EL, се наоѓа во центарот на малото место Олимпиаки Акти , на околу 3 км од познати, ...
Балкон, Двор, Клима уред, Мебел, Панорамски поглед, Помошни простории, Реновирано, ...
ID101 Mesimeri - Солун - Грција
Продажна цена: 515.000,00€
Површина на парцелата: 9600m2
Земјиште Месимери се наоѓа на автопатот од Солун, кон Халкидики, на само 20 км од Солун. Расчистенио, ...
...
ID103 Proto - Паљури - Грција
Продажна цена: 825.000,00€
Површина на парцелата: 4000m2
Земјиште Прото се наоѓа на источниот дел од Касандра, Халкидики, во прва линија на самиот брег на Ка, ...
Поглед на море, ...
ID104 Proto 1 - Паљури - Грција
Продажна цена: 1.030.000,00€
Површина на парцелата: 5100m2
Земјиште и Куќа Прото 1, се наоѓа на источниот дел од Касандра, Халкидики, во прва линија на самиот , ...
Поглед на море, ...
ID130 HOTEL INTERIMPEX - Охрид - Македонија PRODADENO
Продажна цена: 1.200.000,00€
Површина на недвижноста: 1604m2
ID 130 HOTEL INTERIMPEX   (ПРОДАДЕНО) е Хотел кој се наоѓа на брегот на Охридското езеро, и сам, ...
Паркинг, Поглед на езеро, Поглед на планина, Поглед на ПАРК, ...
ID119 Villa SPITI - Ханиоти - Грција PRODADENO
Продажна цена: 2.550.000,00€
Површина на недвижноста: 300m2
Вила Спити, е сместена на самиот брег во Ханиоти на Халкидики. Вила Спити е индивидуален објект, лу, ...
Базен, Балкон, Гаража, Клима уред, Мебел, Паркинг, Поглед на море, Поглед на ПАРК, ...
ID102 Kanistro - Паљури - Грција
Продажна цена: 3.100.000,00€
Површина на парцелата: 13380m2
Земјиште Канистро се наоѓа на источниот дел од Касандра, Халкидики, во непосредна близина на градчет, ...
Поглед на море, ...
ID139 Hotel Skioni - Неа Скиони - Грција PRODADENO
Продажна цена: 4.500.000,00€
Површина на недвижноста: 14000m2
Хотелскиот  комплекс Скиони, се наоѓа во западниот дел на Касандра, Халкидики, на самиот брегот, ...
Базен, Гаража, Клима уред, Паркинг, Поглед на море, Поглед на планина, Поглед на ПАРК, Помошни простории, ...
HOLIDAY REAL ESTATE
SAVANA GROUP Orce Nikolov 20, 1000 Skopje, MK
Tel: ++389 2 310 8877 / 310 8876 mail: info@holidayrealestate.eu
Сите права се задржани