Понуда на недвижности за продажба и изнајмување
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Куќи

Недвижности за продажба - Holiday Real edestinacija

Се наоѓате : Почетна > Недвижности за продажба > Куќи

Куќи

Одбери град

1. Планиран буџет:

2. Filtriraj prema destinaciji

JK13368 - МЕТОНИ - Грција
Продажна цена: 37.000,00€
Површина на недвижноста: 45m2
Индивидуалната куќа JK13368, се наоѓа во селото Метони , на прва линија од морето.  Располага с, ...
Поглед на море, ...
JK13257 - Nea Kalikratia - Грција PRODADENO
Продажна цена: 50.000,00€
Површина на недвижноста: 85m2
JK13257  куќа , се наоѓа во туристичкото место Неа Каликратиа, во близина на поголемиот &n, ...
Греење, Мебел, Сончев колектор, Сигурносна врата, Балкон, ...
ID242HRI - Ханиоти - Грција
Продажна цена: 92.000,00€
Површина на недвижноста: 70m2
ID242HRI е сместена (upiši lokaciju). Благодарение на (turističkoj ponudui ili ulaganjima ili čemu , ...
Балкон, Двор, Панорамски поглед, Паркинг, ...
JK13147 - Созопол - Грција
Продажна цена: 95.000,00€
Површина на недвижноста: 85m2
JK13147 куќа , се наоѓа во туристичкото место Созопол, во близина на поголемиот  град, ...
Греење, Камин, Сончев колектор, Сигурносна врата, ...
GHL019 - Неа Мудања - Грција
Продажна цена: 99.000,00€
Површина на недвижноста: 86m2
GHL019  куќа , се наоѓа во поголемиот град Неа Мудања, на почетокот од Полуостровот Халкидики и, ...
Балкон, Паркинг, Камин, Поглед на море, ...
IM141 Elšani - Охрид - Македонија PRODADENO
Продажна цена: 110.000,00€
Површина на недвижноста: 84m2
ИМ141 Елшани, е индивидуален објект, кој се наоѓа во селото Елшани, на само 2 км од Охрид , во , ...
Балкон, Двор, Одвоена кујна, Паркинг, Поглед на езеро, Поглед на планина, Помошни простории, ...
ID138 Mezoneta Trilofo - Солун - Грција
Продажна цена: 123.000,00€
Површина на недвижноста: 212m2
ID138 Mezoneta Trilofo се наоѓа во близина на градот Солун, на патот кон полуостровот Халкидики. Нас, ...
Балкон, Паркинг, Балкон, ...
GHL074 - Криопиги - Грција
Продажна цена: 140.000,00€
Површина на недвижноста: 110m2
GHL074, куќата се наоѓа на централниот дел од Касандра, помеѓу Калитеа и Криопиги, на околу 400 м од, ...
Балкон, Камин, Двор, Паркинг, ...
ID248ALA - Криопиги - Грција
Продажна цена: 147.000,00€
Површина на недвижноста: 110m2
ID248ALA, мезонетата се наоѓа на централниот дел од Касандра, помеѓу Калитеа и Криопиги, на околу &n, ...
Балкон, Базен, Двор, Камин, Греење, Панорамски поглед, Паркинг, Поглед на море, ...
ID114 Hanioti Mezoneta - Ханиоти - Грција
Продажна цена: 160.000,00€
Површина на недвижноста: 175m2
Мезонета Вила Косма е сместена во Ханиоти на Халкидики. Мезонетата е во склоп на комплексот мезонети, ...
Балкон, Паркинг, Поглед на море, Поглед на планина, Камин, Двор, Балкон, Базен, ...
ID192ALEX - Nea Kalikratia - Грција PRODADENO
Продажна цена: 162.000,00€

ID192ALEX, Куќата се наоѓа во туристичкото место Неа Флогита,  во близина на поголемиот  г, ...
Балкон, Двор, Мебел, Панорамски поглед, Помошни простории, ...
ID243VAS - Ханиоти - Грција
Продажна цена: 185.000,00€
Површина на недвижноста: 80m2
ID243VAS Апартман  , е сместен во Ханиоти на Халкидики. Апартманот има одличен распор, ...
Балкон, Двор, Греење, Клима уред, Мебел, Панорамски поглед, Сончев колектор, Сигурносна врата, ...
ID108 St. Ioannis - Неа Скиони - Грција
Продажна цена: 237.000,00€
Површина на недвижноста: 140m2
Куќа Св. Јоанис, се наоѓа на западниот дел од Касандра, Халкидики, оддалечено околу 2 км од градчето, ...
...
ID237JO - Неа Скиони - Грција
Продажна цена: 260.000,00€
Површина на недвижноста: 100m2
ID237JO, се наоѓа на западниот дел од Касандра, Халкидики, оддалечено околу 1 км од градчето Неа Ски, ...
Балкон, Двор, Греење, Камин, Клима уред, Можна поделба, Мебел, Панорамски поглед, Паркинг, Поглед на море, Помошни простории, ...
ID231TE - Tetovo - Македонија
Продажна цена: 285.000,00€
Површина на недвижноста: 264m2
ID231TE,  е индивидуален објект- куќа соделовен простор и сопствен двор. Лоциран е во самиот це, ...
Балкон, Двор, Клима уред, Можна поделба, Одвоена кујна, Поглед на планина, Помошни простории, Поглед на планина, ...
ID227LEHE - Скопје - Македонија
Продажна цена: 389.000,00€
Површина на недвижноста: 350m2
ID227LEHE е луксузна куќа на одлична локација , во мирната населба Тафталиџе. Куќата е составена од , ...
Балкон, Двор, Греење, Клима уред, Можна поделба, Одвоена кујна, Панорамски поглед, Паркинг, Помошни простории, ...
IM142 Kale - Охрид - Македонија
Продажна цена: 440.000,00€
Површина на недвижноста: 220m2
IM142 Kale,  е индивидуален објект, кој се наоѓа во стариот дел од градот Охрид. Обиколен е со , ...
Балкон, Двор, Поглед на езеро, ...
HOLIDAY REAL ESTATE
SAVANA GROUP Orce Nikolov 20, 1000 Skopje, MK
Tel: ++389 2 310 8877 / 310 8876 mail: info@holidayrealestate.eu
Сите права се задржани