Понуда на недвижности за продажба и изнајмување
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Станови и апартмани

Недвижности за продажба - Holiday Real edestinacija

Се наоѓате : Почетна > Недвижности за продажба > Станови и апартмани

Станови и апартмани

Одбери град

1. Планиран буџет:

2. Filtriraj prema destinaciji

ID232EL - Скопје - Македонија
Продажна цена: 970,00€

ID232EL  е станбен објект во изградба, кој се наоѓа во населбата Кисела Вода  . Распо, ...
Балкон, Двор, Гаража, Греење, Лифт, Панорамски поглед, Паркинг, Поглед на планина, Сигурносна врата, ...
BP529 NAR - БАНСКО - Бугарија
Продажна цена: 14.500,00€
Површина на недвижноста: 31m2
BP529 NAR,  Резиденцијален комплекс на апартмани,  се наоѓа во самиот центар на Ски центар, ...
Балкон, Базен, Кафе бар, Греење, Камин, Лифт, Мебел, Панорамски поглед, Поглед на планина, SPA, ...
BP24529 Banderitsa - БАНСКО - Бугарија
Продажна цена: 15.500,00€
Површина на недвижноста: 32m2
BP24529 Banderitsa , е Резиденцијален комплекс на апартмани,  се наоѓа во самиот центар на Ски , ...
Балкон, Греење, Мебел, Панорамски поглед, Поглед на планина, Кафе бар, SPA, Ресторан, Лифт, ...
BP29905 NADEJDA - БАНСКО - Бугарија
Продажна цена: 16.000,00€
Површина на недвижноста: 49m2
BP29905 НАДЕЖДА, Резиденцијален комплекс на апартмани,  се наоѓа во самиот центар на Ски центар, ...
Балкон, Греење, Лифт, Паркинг, Поглед на планина, Панорамски поглед, ...
JK13240 - МЕТОНИ - Грција
Продажна цена: 16.000,00€
Површина на недвижноста: 32m2
Апартманот JK13240, се наоѓа во селото Метони.  Апартманот располага со  кујна, дневна, ба, ...
...
BP526 ORBI - БАНСКО - Бугарија
Продажна цена: 16.500,00€
Површина на недвижноста: 41m2
BP526 ORBI , е Резиденцијален комплекс на апартмани,  се наоѓа во самиот центар на Ски центарот, ...
Балкон, Базен, Кафе бар, Двор, Гаража, Греење, Лифт, Мебел, Панорамски поглед, Поглед на планина, Паркинг, Ресторан, SPA, ...
BP441 BEL - БАНСКО - Бугарија
Продажна цена: 17.000,00€
Површина на недвижноста: 38m2
BP441 BEL, е Резиденцијален комплекс на апартмани,  се наоѓа во самиот центар на Ски центарот Б, ...
Балкон, Кафе бар, Греење, Лифт, Мебел, Панорамски поглед, Паркинг, Поглед на планина, SPA, ...
GD3485 - Furka - Грција PRODADENO
Продажна цена: 19.000,00€
Површина на недвижноста: 25m2
GD3485 е aпартман , се наоѓа во малото место Скала Фурка, на западната страна од Касандра. &nbs, ...
Балкон, Двор, Поглед на ПАРК, ...
BP438 HIL - БАНСКО - Бугарија
Продажна цена: 21.000,00€
Површина на недвижноста: 61m2 Површина на недвижноста: 45m2
BP438 HIL,  е Резиденцијален комплекс на апартмани,  се наоѓа во самиот центар на Ски цент, ...
Балкон, Греење, Панорамски поглед, Поглед на планина, SPA, Кафе бар, Паркинг, ...
BP04 Razlog - БАНСКО - Бугарија
Продажна цена: 21.060,00€
Површина на недвижноста: 47m2
BP04 Razlog, е Резиденцијален комплекс на апартмани,  се наоѓа помеѓу Ски центарот Банско&, ...
Балкон, Базен, Кафе бар, Мебел, Панорамски поглед, Поглед на планина, Паркинг, ...
BP433 GP - БАНСКО - Бугарија
Продажна цена: 21.500,00€Продажна цена: 15.400,00€
Површина на недвижноста: 72m2 Површина на недвижноста: 41m2
BP433 GP, е Резиденцијален комплекс на апартмани,  се наоѓа помеѓу Ски центарот Банско&nbs, ...
Базен, Кафе бар, Двор, Греење, Лифт, Панорамски поглед, Поглед на планина, Ресторан, SPA, Паркинг, ...
JK13241 - МЕТОНИ - Грција
Продажна цена: 23.000,00€
Површина на недвижноста: 44m2
Апартманот JK13241, се наоѓа во селото Метони.  Апартманот располага со  кујна, дневна, ба, ...
...
JK12485 - Паралиа / Олимпиаки Акти - Грција PRODADENO
Продажна цена: 24.000,00€
Површина на недвижноста: 19m2
Апартманот ЈК12485, се наоѓа во туристичкото место Паралија. Апартманот располага со  кујна, дн, ...
Греење, Клима уред, Сигурносна врата, ...
ID159 FIL - Охрид - Македонија PRODADENO
Продажна цена: 24.500,00€
Површина на недвижноста: 33m2
ID159 FIL,  е станбен објект, кој се наоѓа во самиот центар од градот Охрид. Има исклучителна м, ...
Двор, Паркинг, Реновирано, ...
BP517 BOR - БАНСКО - Бугарија
Продажна цена: 24.950,00€
Површина на недвижноста: 64m2
BP517 BOR,  е Резиденцијален комплекс на апартмани,  се наоѓа во самиот центар на Ски цент, ...
Греење, Лифт, Мебел, Панорамски поглед, Поглед на планина, Паркинг, ...
ID161 POP - Охрид - Македонија
Продажна цена: 25.000,00€
Површина на недвижноста: 35m2
ID161 POP, е станбен објект, кој се наоѓа во самиот центар од градот Охрид. . Благодарение на д, ...
Балкон, Панорамски поглед, Паркинг, Можна компензација, ...
JK13316 - Калитеа - Грција SOLD
Продажна цена: 25.000,00€
Површина на недвижноста: 28m2
JK13316 апартман , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во Калитеа .  Доколку ваш избор за , ...
Клима уред, ...
ID220ZAK - Солун - Грција PRODADENO
Продажна цена: 26.500,00€
Површина на недвижноста: 49m2
ID220ZAK, се наоѓа во централното градско подрачје на Солун, во непосредна близина на Хотел Метропол, ...
Балкон, Лифт, Одвоена кујна, Паркинг, ...
ID160 PER - Охрид - Македонија PRODADENO
Продажна цена: 27.000,00€
Површина на недвижноста: 43m2
ID 160 PER,  е станбен објект, кој се наоѓа во самиот центар од градот Охрид. . Благодарение на, ...
Балкон, Лифт, Лифт, Мебел, Панорамски поглед, Поглед на планина, Помошни простории, ...
GD833 - Полихроно - Грција
Продажна цена: 27.000,00€Продажна цена: 40.500,00€Продажна цена: 46.500,00€
Површина на недвижноста: 32m2 Површина на недвижноста: 46m2 Површина на недвижноста: 36m2
GD833 , Студио за продажба од 32 м2  приземје,  46 m2 на кат 1 и  36 m2 на кат 2 , на, ...
Двор, Камин, Панорамски поглед, ...
JK13012 - МЕТОНИ - Грција
Продажна цена: 28.000,00€
Површина на недвижноста: 50m2
Апартманот JK13012, се наоѓа во селото Метони.  Апартманот располага со  кујна, дневна, ба, ...
Греење, Мебел, Сончев колектор, ...
JK12964 - Лептокарија - Грција PRODADENO
Продажна цена: 28.000,00€
Површина на недвижноста: 37m2
Апартман JK12964 се наоѓа во близина на центарот на градот Лептокарија. Апартманот располага со &nbs, ...
Греење, Помошни простории, ...
HUS233 - Солун - Грција PRODADENO
Продажна цена: 29.000,00€
Површина на недвижноста: 50m2
HUS233 се наоѓа во близина на градот Солун, на патот кон полуостровот Халкидики. Населбата Переа е в, ...
Балкон, Одвоена кујна, Панорамски поглед, Поглед на море, ...
GD35 - Полихроно - Грција
Продажна цена: 33.000,00€
Површина на недвижноста: 24m2
GD35 , Студио за продажба од 24 м2 на Касандра , Халкидики , во непосредна близина на Полихроно. Док, ...
Балкон, Базен, Двор, Панорамски поглед, Поглед на море, ...
JK12942 - Паралиа / Олимпиаки Акти - Грција
Продажна цена: 35.000,00€
Површина на недвижноста: 35m2
Апартманот JK12942, се наоѓа во туристичкото место Паралија. Апартманот располага со  кујна, дн, ...
Греење, ...
JK13137 - Криопиги - Грција
Продажна цена: 37.000,00€
Површина на недвижноста: 34m2
JK13137 апартманот , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во малото туристичко место  Криоп, ...
Греење, Двор, Помошни простории, Сончев колектор, Панорамски поглед, ...
ID135 PARK - Охрид - Македонија
Продажна цена: 37.400,00€
Површина на недвижноста: 22m2
ID135 ПАРК е резиденцијален комплекс на апартмани, кој се наоѓа на самиот брег на Охридското езеро. , ...
Балкон, Греење, Клима уред, Лифт, Паркинг, Поглед на езеро, Поглед на ПАРК, ...
BP432 TER - БАНСКО - Бугарија
Продажна цена: 37.800,00€
Површина на недвижноста: 86m2
BP432 TER , Резиденцијален комплекс на апартмани,  се наоѓа во Разлог, вонепосредна близин, ...
Балкон, Базен, SPA, Кафе бар, Греење, Лифт, Мебел, Паркинг, Панорамски поглед, Поглед на планина, Балкон, ...
ID226IZK - Скопје - Македонија
Продажна цена: 38.250,00€
Површина на недвижноста: 45m2
ID226IZK,  е станбен објект во изградба, кој се наоѓа во населбата Кисела Вода  . ОДОБРЕНИ, ...
Балкон, Гаража, Греење, Лифт, Панорамски поглед, Сигурносна врата, ...
JK13275 - Furka - Грција
Продажна цена: 40.000,00€
Површина на недвижноста: 35m2
JK13275 aпартманот , се наоѓа во малото место Скала Фурка, на западната страна од Касандра. &nb, ...
Клима уред, Сончев колектор, ...
JK12921 - Мола Калива - Грција SOLD
Продажна цена: 42.000,00€
Површина на недвижноста: 45m2
JK12921 aпартманот , се наоѓа во малото место Мола Калива, на западната страна од Касандра. &nb, ...
Греење, Камин, Сончев колектор, Сигурносна врата, Балкон, Двор, ...
ID162 ZOR - Охрид - Македонија PRODADENO
Продажна цена: 43.000,00€
Површина на недвижноста: 63m2
ID162 ZOR,  е станбен објект, кој се наоѓа во самиот центар од градот Охрид. . Благодарение на , ...
Балкон, Лифт, Лифт, Мебел, Панорамски поглед, Паркинг, Поглед на планина, ...
ID118 Giannitson - Солун - Грција PRODADENO
Продажна цена: 43.000,00€
Површина на недвижноста: 37m2
Апартмани Giannitson, се наоѓаат во централното градско подрачје на Солун, во непосредна близина на , ...
Балкон, Лифт, ...
JK13001 - Паралиа / Олимпиаки Акти - Грција PRODADENO
Продажна цена: 45.000,00€
Површина на недвижноста: 53m2
Апартманот JK13001, се наоѓа во туристичкото место Паралија. Апартманот располага со  кујна, дн, ...
Греење, Панорамски поглед, ...
JK12589 - Паралиа / Олимпиаки Акти - Грција PRODADENO
Продажна цена: 45.000,00€
Површина на недвижноста: 50m2
Апартманот ЈК12589, се наоѓа во туристичкото место Паралија. Апартманот располага со  кујна, дн, ...
Греење, Клима уред, Сигурносна врата, Мебел, Сончев колектор, Балкон, ...
JK12797 - Паралиа / Олимпиаки Акти - Грција PRODADENO
Продажна цена: 45.000,00€
Површина на недвижноста: 50m2
Апартманот ЈК12797, се наоѓа во туристичкото место Паралија. Апартманот располага со  кујна, дн, ...
Балкон, Греење, Сигурносна врата, ...
ID147 Vedar - Скопје - Македонија PRODADENO
Продажна цена: 46.000,00€
Површина на недвижноста: 40m2
ID147 Vedar,  е станбен објект во изградба, кој се наоѓа во срцето на општина Карпош . ОДОБРЕНИ, ...
Балкон, Гаража, Греење, Клима уред, Лифт, Панорамски поглед, Паркинг, ...
GD1087 - Неа Скиони - Грција
Продажна цена: 47.000,00€Продажна цена: 59.000,00€Продажна цена: 77.000,00€
Површина на недвижноста: 40m2 Површина на недвижноста: 49m2 Површина на недвижноста: 50m2 Површина на недвижноста: 59m2
GD1087, се наоѓа на западниот дел од Касандра, Халкидики, во самото градче Неа Скиони, во близина на, ...
Балкон, Двор, Поглед на море, Панорамски поглед, Сигурносна врата, ...
ID241RIS - Охрид - Македонија
Продажна цена: 48.000,00€
Површина на недвижноста: 66m2
ID241RIS е станбен објект, кој се наоѓа во близина на  центарот од градот Охрид. . Благода, ...
Балкон, Греење, Лифт, Панорамски поглед, Паркинг, Мебел, ...
ID239KPC - Ханиоти - Грција
Продажна цена: 48.000,00€
Површина на недвижноста: 40m2
ID239KPC  , Резиденцијален комплекс составен од Студио, Апартмани и Мезонети  , сместен е , ...
Балкон, Двор, Мебел, Панорамски поглед, Паркинг, ...
ID151Statik - Скопје - Македонија PRODADENO
Продажна цена: 48.000,00€
Површина на недвижноста: 54m2
ID151 Statik , е станбен простор, во зграда која се наоѓа на околу 1500 m  од центарот на , ...
...
ID225STO - Скопје - Македонија
Продажна цена: 48.000,00€
Површина на недвижноста: 60m2
ID225STO, е станбен простор  подготвен за живеење, во зграда која се наоѓа во  Скопје, нас, ...
Балкон, Одвоена кујна, Поглед на планина, Помошни простории, ...
GHL015 - Калитеа - Грција PRODADENO
Продажна цена: 50.000,00€
Површина на недвижноста: 42m2
GHL012  апартман , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во Калитеа, на околу 500 м од плажи, ...
Паркинг, Двор, ...
JK12897 - Паралиа / Олимпиаки Акти - Грција PRODADENO
Продажна цена: 52.000,00€
Површина на недвижноста: 45m2
Апартманот JK12897, се наоѓа во туристичкото место Паралија. Апартманот располага со  кујна, дн, ...
Поглед на ПАРК, Греење, Клима уред, Сигурносна врата, Сончев колектор, Помошни простории, Мебел, ...
JK12600 - Nea Iraklia - Грција
Продажна цена: 53.000,00€
Површина на недвижноста: 60m2
JK12600 aпартманот , се наоѓа во малото место Неа Ираклиа , во близина на поголемиот  град Неа , ...
Греење, Мебел, Сончев колектор, Сигурносна врата, ...
GHL013 - Калитеа - Грција PRODADENO
Продажна цена: 54.000,00€
Површина на недвижноста: 42m2
GHL013 апартман , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во Калитеа, на околу 500 м од плажите на , ...
Балкон, Паркинг, ...
GHL014 - Калитеа - Грција PRODADENO
Продажна цена: 54.000,00€
Површина на недвижноста: 42m2
GHL014 апартман , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во Калитеа, на околу 500 м од плажите на , ...
Балкон, Паркинг, ...
JK12817 - Паралиа / Олимпиаки Акти - Грција PRODADENO
Продажна цена: 55.000,00€
Површина на недвижноста: 35m2
Апартманот JK12817, се наоѓа во туристичкото место Паралија. Апартманот располага со  кујна, дн, ...
Греење, Паркинг, Поглед на море, Сигурносна врата, Сончев колектор, ...
JK12901 - Паралиа / Олимпиаки Акти - Грција
Продажна цена: 55.000,00€
Површина на недвижноста: 47m2
Апартманот JK12901, се наоѓа во туристичкото место Паралија. Апартманот располага со  кујна, дн, ...
Поглед на ПАРК, Греење, Клима уред, Сончев колектор, Сигурносна врата, Помошни простории, Мебел, Реновирано, ...
JK13374 - Nea Kalikratia - Грција
Продажна цена: 55.000,00€
Површина на недвижноста: 60m2
JK13374 апартманот, се наоѓа во туристичкото место Неа Каликратиа, во близина на поголемиот &nb, ...
Балкон, Клима уред, ...
JK12932 - Полихроно - Грција SOLD
Продажна цена: 55.000,00€
Површина на недвижноста: 75m2
JK12932 aпартманот , се наоѓа во малото место Полихроно, на источната страна од Касандра.  , ...
Балкон, Греење, Паркинг, Сигурносна врата, ...
GHL254 - Калитеа - Грција
Продажна цена: 55.000,00€
Површина на недвижноста: 50m2
GHL254 апартман , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во Калитеа, на околу 500 м од плажите на , ...
Балкон, Двор, Камин, Паркинг, ...
ID224NB - Скопје - Македонија
Продажна цена: 55.200,00€
Површина на недвижноста: 48m2
ID224NB,  е станбен објект во изградба, кој се наоѓа во централното градска подрачје . Располаг, ...
Балкон, Гаража, Греење, Лифт, Панорамски поглед, Сигурносна врата, ...
ID155 Pirin 1 - Скопје - Македонија SOLD OUT
Продажна цена: 56.250,00€
Површина на недвижноста: 45m2
ID150 Пирин 1 , е станбен простор, во зграда која се наоѓа во самиот центар на Скопје. Станот има од, ...
Балкон, Гаража, Греење, Клима уред, Лифт, ...
JK13094 - Пефкохори - Грција
Продажна цена: 57.000,00€
Површина на недвижноста: 65m2
JK13094 апартманот се наоѓа на централниот дел од Касандра, во градчето Пефкохори .  Доколку ва, ...
Двор, Паркинг, Греење, Камин, Мебел, Сончев колектор, Сигурносна врата, ...
JK12771 - Неа Мудања - Грција
Продажна цена: 57.000,00€
Површина на недвижноста: 40m2
JK12771 aпартманот , се наоѓа во малото место Дионисио , во близина на поголемиот  град Не, ...
Греење, Сончев колектор, Сигурносна врата, ...
JK13243 - Nea Kalikratia - Грција
Продажна цена: 60.000,00€
Површина на недвижноста: 60m2
JK13243 апартманот, се наоѓа во туристичкото место Неа Каликратиа, во близина на поголемиот &nb, ...
Балкон, Греење, Сигурносна врата, ...
GHL046 - Калитеа - Грција
Продажна цена: 60.000,00€
Површина на недвижноста: 40m2
GHL046  апартман , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во Калитеа, на околу 500 м од плажи, ...
Паркинг, ...
JK13384 - Криопиги - Грција
Продажна цена: 60.000,00€
Површина на недвижноста: 50m2
JK13384 апартманот , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во малото туристичко место  Криоп, ...
Греење, Камин, Клима уред, Сончев колектор, Сигурносна врата, Панорамски поглед, ...
JK13344 - Posidi - Грција
Продажна цена: 61.000,00€
Површина на недвижноста: 95m2
ЈК13344 aпартманот , се наоѓа во малото место Каландра, во непосредна близина  до  По, ...
Балкон, Греење, Камин, Сигурносна врата, Поглед на море, ...
ID206BA - Потидеа - Грција
Продажна цена: 65.000,00€
Површина на недвижноста: 50m2
ID206BA,  апартманот се наоѓа на самит влез на Касандра, во градчето Потидеа, на околу 70 м од , ...
Балкон, Двор, Панорамски поглед, Паркинг, ...
JK13402 - Криопиги - Грција PRODADENO
Продажна цена: 65.000,00€
Површина на недвижноста: 60m2
JK13402 апартманот , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во малото туристичко место  Криоп, ...
Греење, Камин, Клима уред, Сигурносна врата, Панорамски поглед, ...
JK12428 - МЕТОНИ - Грција
Продажна цена: 65.000,00€
Површина на недвижноста: 72m2
Апартманот ЈК12428, се наоѓа во селото Метони.  Апартманот располага со  кујна, дневна, дв, ...
Двор, Греење, Клима уред, Одвоена кујна, Паркинг, Поглед на море, Поглед на ПАРК, ...
JK13273 - Ханиоти - Грција
Продажна цена: 65.000,00€
Површина на недвижноста: 49m2
Апартман JK13273 , е сместен во Ханиоти на Халкидики. Апартманот има одличен распоред , една сп, ...
Двор, Сигурносна врата, Сончев колектор, ...
IM223TINO - Охрид - Македонија
Продажна цена: 66.000,00€
Површина на недвижноста: 60m2
IM223TINO,  е станбен објект, кој се наоѓа во самиот центар од градот Охрид. . Благодарение на , ...
Балкон, Панорамски поглед, ...
GHL048 - Калитеа - Грција
Продажна цена: 67.000,00€
Површина на недвижноста: 60m2
GHL048  апартман , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во Калитеа, на околу 500 м од плажи, ...
Балкон, Двор, Паркинг, ...
ID247TER - Лептокарија - Грција
Продажна цена: 68.000,00€
Површина на недвижноста: 40m2
Апартманите ID247TER,  се наоѓаат  во близина на центарот на градот Лептокарија. Апар, ...
Балкон, Двор, Греење, Панорамски поглед, Паркинг, Поглед на планина, Клима уред, Сигурносна врата, Сончев колектор, ...
JK12923 - Мола Калива - Грција SOLD
Продажна цена: 73.000,00€
Површина на недвижноста: 86m2
JK12923 Мезонета, се наоѓа во малото место Мола Калива, на западната страна од Касандра.  , ...
Греење, Камин, Балкон, Двор, Помошни простории, Сончев колектор, Сигурносна врата, ...
GHL016 - Калитеа - Грција
Продажна цена: 75.000,00€
Површина на недвижноста: 76m2
GHL016  апартман , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во Калитеа, на околу 500 м од плажи, ...
Балкон, Паркинг, ...
GHL012 - Калитеа - Грција
Продажна цена: 75.000,00€
Површина на недвижноста: 72m2
GHL012  апартман , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во Калитеа, на околу 500 м од плажи, ...
Паркинг, Двор, ...
ID183ALEX - KALAMITSI - Грција PRODADENO
Продажна цена: 79.000,00€
Површина на недвижноста: 50m2
ID183ALEX , е сместен во Каламитси, Ситонија-Халкидики. Апартманот има одличен распоред , една , ...
Балкон, Двор, Панорамски поглед, Поглед на море, Поглед на ПАРК, ...
ID153 MERI - Скопје - Македонија POPUST
Продажна цена: 79.000,00€
Површина на недвижноста: 95m2
ID153 MERI ,  е конфорен станбен простор, во зграда која се наоѓа во близина од центарот на Ско, ...
Балкон, Греење, Лифт, Панорамски поглед, Паркинг, Поглед на планина, Помошни простории, Поглед на ПАРК, ...
ID238KOL - Ханиоти - Грција
Продажна цена: 80.000,00€
Површина на недвижноста: 60m2
ID238KOL Апартман  , е сместен во Ханиоти на Халкидики. Апартманот има одличен распор, ...
Балкон, Двор, Паркинг, ...
JK13119 - Неа Мудања - Грција
Продажна цена: 80.000,00€
Површина на недвижноста: 85m2
JK13119 aпартманот , се наоѓа во големиот туристички центар Неа Мудања .  Доколку ваш избо, ...
Греење, Камин, Помошни простории, Реновирано, Сигурносна врата, ...
ID121 Grevenitis - Лептокарија - Грција
Продажна цена: 80.000,00€
Површина на недвижноста: 70m2
Апартман Greveniti, се наоѓа во близина на центарот на градот Лептокарија. Апартманот располага со &, ...
Балкон, Клима уред, Одвоена кујна, Поглед на планина, Греење, ...
GHL053 - Калитеа - Грција
Продажна цена: 80.000,00€
Површина на недвижноста: 50m2
GHL053, апартман , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во Калитеа, на околу 500 м од плажите на, ...
Балкон, Паркинг, ...
ID148 ZOO - Скопје - Македонија
Продажна цена: 83.900,00€
Површина на недвижноста: 63m2
ID148 ZOO,  е станбен простор за живеење, во зграда која се наоѓа во близина на градскиот парк , ...
Балкон, Греење, Клима уред, Лифт, Мебел, Панорамски поглед, Паркинг, Поглед на ПАРК, Помошни простории, Реновирано, Сигурносна врата, ...
ID156 Rekord - Скопје - Македонија
Продажна цена: 84.000,00€
Површина на недвижноста: 70m2
ID156 Rekord, е станбен простор, во зграда која се наоѓа во самиот центар на Скопје. Станот има одли, ...
Балкон, Греење, Лифт, Паркинг, Помошни простории, Сигурносна врата, ...
ID235STE - Солун - Грција
Продажна цена: 85.000,00€
Површина на недвижноста: 90m2
ID235STE се наоѓа во близина на градот Солун, на патот кон полуостровот Халкидики. Населбата Еп, ...
Балкон, Двор, Мебел, Панорамски поглед, ...
ID152 Broz - Скопје - Македонија
Продажна цена: 87.000,00€
Површина на недвижноста: 80m2
ID152 Broz,  е станбен простор, во зграда која се наоѓа во самиот центар на Скопје. Станот има , ...
Балкон, Греење, Клима уред, Лифт, Мебел, Панорамски поглед, Поглед на планина, ...
GHL011 - Калитеа - Грција
Продажна цена: 88.000,00€
Површина на недвижноста: 72m2
GHL011 апартман , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во Калитеа, на околу 500 м од плажите на , ...
Балкон, Паркинг, ...
GHL010 - Калитеа - Грција
Продажна цена: 88.000,00€
Површина на недвижноста: 72m2
GHL010 апартман , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во Калитеа, на околу 500 м од плажите на , ...
Балкон, Паркинг, ...
ID219RESORT - ПОМОРИЕ - Бугарија
Продажна цена: 89.000,00€
Површина на недвижноста: 90m2
ID219RESORT, е конфорен стан во состав на хотелски комплекс со 5 *, кој се наоѓа на првата линија од, ...
Балкон, Поглед на море, Поглед на планина, Базен, Кафе бар, Двор, Клима уред, Лифт, Мебел, Панорамски поглед, Ресторан, SPA, ...
GHL059 - Потидеа - Грција
Продажна цена: 90.000,00€
Површина на недвижноста: 67m2 Површина на недвижноста: 76m2 Површина на недвижноста: 98m2
GHL059, апартманот се наоѓа на централниот дел од Касандра, во градчето Потидеа, на околу 250 м од п, ...
Балкон, Гаража, Паркинг, Камин, ...
ID133 KARDIA Residence - Солун - Грција
Продажна цена: 90.000,00€
Површина на недвижноста: 208m2
ID133 KARDIA Резиденс, се наоѓаат во непосредна близина на Солун, на патот кон полуостровот Хал, ...
Балкон, Греење, Паркинг, Поглед на море, Поглед на ПАРК, Помошни простории, ...
JK13089 - Ханиоти - Грција
Продажна цена: 90.000,00€
Површина на недвижноста: 63m2
Апартман JK13089 , е сместен во Ханиоти на Халкидики. Апартманот има одличен распоред , две спа, ...
Панорамски поглед, Греење, Помошни простории, Сончев колектор, Сигурносна врата, ...
GHL054 - Пефкохори - Грција
Продажна цена: 90.000,00€
Површина на недвижноста: 50m2 Површина на недвижноста: 60m2 Површина на недвижноста: 75m2
GHL054, апартманот се наоѓа на централниот дел од Касандра, во градчето Пефкохори, на околу 200 м од, ...
Балкон, Двор, Гаража, Паркинг, Камин, ...
GHL105 - Пефкохори - Грција
Продажна цена: 95.000,00€

GHL 105, апартманот се наоѓа на централниот дел од Касандра, во градчето Пефкохори, на околу 200 м о, ...
Балкон, Двор, Паркинг, Гаража, ...
ID240SR - Ханиоти - Грција
Продажна цена: 98.000,00€
Површина на недвижноста: 50m2
ID240SR  , Резиденцијален комплекс , сместен е во центарот на Ханиоти , на Халкидики.  . К, ...
Балкон, Двор, Панорамски поглед, Сигурносна врата, ...
JK12831 - Siviri - Грција
Продажна цена: 105.000,00€
Површина на недвижноста: 60m2
JK12831 aпартманот , се наоѓа во малото место Сивири, на западната страна од Касандра.  До, ...
Балкон, Греење, Камин, Сигурносна врата, Поглед на море, ...
ID234STE - Солун - Грција
Продажна цена: 117.000,00€
Површина на недвижноста: 99m2
ID234STE се наоѓа во близина на градот Солун, на патот кон полуостровот Халкидики. Населбата Пе, ...
Балкон, Двор, Гаража, Камин, Лифт, Мебел, Панорамски поглед, Помошни простории, ...
JK13315 - Калитеа - Грција
Продажна цена: 120.000,00€
Површина на недвижноста: 105m2
JK13315 апартман , се наоѓа на централниот дел од Касандра, во Калитеа .  Доколку ваш избор за , ...
Балкон, Камин, Клима уред, Сигурносна врата, Помошни простории, Панорамски поглед, ...
ID126 DOMA - Лептокарија - Грција
Продажна цена: 122.000,00€
Површина на недвижноста: 72m2
Студио ДОМА, се наоѓа во близина на центарот на градот Лептокарија. Апартманот располага со  ку, ...
Балкон, Греење, Клима уред, Одвоена кујна, Поглед на море, Поглед на планина, ...
GHL029 - Пефкохори - Грција
Продажна цена: 125.000,00€
Површина на недвижноста: 80m2
GHL029, апартманот се наоѓа на централниот дел од Касандра, во градчето Пефкохори, на околу 500 м од, ...
Балкон, Камин, Паркинг, ...
GHL030 - Пефкохори - Грција
Продажна цена: 125.000,00€
Површина на недвижноста: 60m2
GHL030, апартманот се наоѓа на централниот дел од Касандра, во градчето Пефкохори, на околу 500 м од, ...
Балкон, Камин, Паркинг, ...
GHL033 - Пефкохори - Грција
Продажна цена: 125.000,00€
Површина на недвижноста: 60m2
GHL033, апартманот се наоѓа на централниот дел од Касандра, во градчето Пефкохори, на околу 500 м од, ...
Балкон, Камин, Паркинг, ...
GHL031 - Пефкохори - Грција
Продажна цена: 135.000,00€
Површина на недвижноста: 60m2
GHL031, апартманот се наоѓа на централниот дел од Касандра, во градчето Пефкохори, на околу 500 м од, ...
Балкон, Гаража, Камин, Паркинг, ...
ID150 Pirin - Скопје - Македонија SOLD OUT
Продажна цена: 143.000,00€
Површина на недвижноста: 121m2
ID150 Пирин, е станбен простор, во зграда која се наоѓа во самиот центар на Скопје. Станот има одлич, ...
Балкон, Гаража, Греење, Клима уред, Лифт, ...
ID165 TAFTALIDZE - Скопје - Македонија
Продажна цена: 165.000,00€
Површина на недвижноста: 110m2
ID165 TAFTALIDZE е луксузно опремена куќа на одлична локација , во мирната населба Тафталиџе. Куќата, ...
Гаража, Греење, Клима уред, Мебел, Одвоена кујна, Помошни простории, Двор, Паркинг, ...
ID245LAZ - Полихроно - Грција
Продажна цена: 166.000,00€
Површина на недвижноста: 80m2
ID245LAZ , Апартман за продажба од 80 м2 на Касандра , Халкидики , во непосредна близина на Полихрон, ...
Балкон, Двор, Одвоена кујна, Панорамски поглед, Поглед на море, Паркинг, ...
ID205 Adam - Потидеа - Грција
Продажна цена: 175.000,00€
Површина на недвижноста: 96m2
ID205 Adam,  апартманот се наоѓа на самит влез на Касандра, во градчето Потидеа, на околу 50 м , ...
Балкон, Двор, Гаража, Камин, Клима уред, Мебел, Одвоена кујна, Поглед на море, Помошни простории, Реновирано, Греење, ...
ID236NS - Неа Скиони - Грција
Продажна цена: 225.000,00€
Површина на недвижноста: 110m2
ID236NS се наоѓа на западниот дел од Касандра, Халкидики, во самото градче Неа Скиони, во прва , ...
Балкон, Греење, Камин, Клима уред, Мебел, Панорамски поглед, Поглед на море, Сигурносна врата, Сончев колектор, ...
HOLIDAY REAL ESTATE
SAVANA GROUP Orce Nikolov 20, 1000 Skopje, MK
Tel: ++389 2 310 8877 / 310 8876 mail: info@holidayrealestate.eu
Сите права се задржани