Понуда на недвижности за продажба и изнајмување
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Недвижности за изнајмување

Holiday Real estate

Се наоѓате : Почетна > Недвижности за изнајмување >

Недвижности за изнајмување

Одбери град

ГрцијаМакедонија
1. Планиран буџет:

2. Вид на имотот

ID216NIK - Охрид - Македонија
Изнајмување дневно: 50,00€Изнајмување неделно: 330,00€Двонеделен наем: 630,00€Тронеделен наем: 890,00€Изнајмување месечно: 1.200,00€

ID216NIK,   Вилата содржи два апартмани Максим (56) и Антониa (52) со капацитет од 2 + 2 ( и де, ...
Балкон, Греење, Клима уред, Мебел, Панорамски поглед, Реновирано, Паркинг, Помошни простории, Сигурносна врата, ...
ID164 SKOPJANKA - Скопје - Македонија
Изнајмување месечно: 200,00€
Површина на недвижноста: 59m2
ID164 SKOPJANKA, е станбен простор, во зграда која се наоѓа во самиот центар на Скопје. Станот има о, ...
Балкон, Греење, Лифт, Мебел, Паркинг, Панорамски поглед, ...
ID121 Grevenitis - Лептокарија - Грција
Изнајмување месечно: 250,00€
Површина на недвижноста: 70m2
Апартман Greveniti, се наоѓа во близина на центарот на градот Лептокарија. Апартманот располага со &, ...
Балкон, Клима уред, Одвоена кујна, Поглед на планина, Греење, ...
RE32TO - Скопје - Македонија
Изнајмување месечно: 250,00€
Површина на недвижноста: 82m2
RE32TO, е административен деловни простор , во објект која се наоѓа во самиот центар на Скопје. Канц, ...
Греење, Клима уред, Лифт, Одвоена кујна, Паркинг, ...
ID149 Rekord - Скопје - Македонија
Изнајмување месечно: 300,00€
Површина на недвижноста: 69m2
ID149 Rekord,  е административен деловни простор , во објект која се наоѓа во самиот центар на , ...
Балкон, Греење, Клима уред, Лифт, Одвоена кујна, Паркинг, Сигурносна врата, ...
ID152 Broz - Скопје - Македонија
Изнајмување месечно: 300,00€
Површина на недвижноста: 80m2
ID152 Broz,  е станбен простор, во зграда која се наоѓа во самиот центар на Скопје. Станот има , ...
Балкон, Греење, Клима уред, Лифт, Мебел, Панорамски поглед, Поглед на планина, ...
ID118 Giannitson - Солун - Грција PRODADENO
Изнајмување месечно: 350,00€
Површина на недвижноста: 37m2
Апартмани Giannitson, се наоѓаат во централното градско подрачје на Солун, во непосредна близина на , ...
Балкон, Лифт, ...
ID222VT - Скопје - Македонија
Изнајмување месечно: 450,00€
Површина на недвижноста: 70m2
ID222VT,   Станбениот простор се наоѓа во неселбата Козле , недалеку од центарот на градот Скоп, ...
Балкон, Гаража, Греење, Клима уред, Мебел, Панорамски поглед, Поглед на планина, Помошни простории, ...
ID126 DOMA - Лептокарија - Грција
Изнајмување месечно: 500,00€
Површина на недвижноста: 72m2
Студио ДОМА, се наоѓа во близина на центарот на градот Лептокарија. Апартманот располага со  ку, ...
Балкон, Греење, Клима уред, Одвоена кујна, Поглед на море, Поглед на планина, ...
ID165 TAFTALIDZE - Скопје - Македонија
Изнајмување месечно: 1.200,00€Реална вредност: 185.000,00€ПОПУСТ: 20.000,00€
Површина на недвижноста: 110m2
ID165 TAFTALIDZE е луксузно опремена куќа на одлична локација , во мирната населба Тафталиџе. Куќата, ...
Гаража, Греење, Клима уред, Мебел, Одвоена кујна, Помошни простории, Двор, Паркинг, ...
RE31 - Скопје - Македонија
Изнајмување месечно: 1.500,00€
Површина на недвижноста: 120m2
RE31, е станбен простор, во зграда која се наоѓа воблизина на  центарот во Скопје. Станот има о, ...
Балкон, Базен, Греење, Клима уред, Лифт, Мебел, Панорамски поглед, SPA, ...
ID114 Hanioti Mezoneta - Ханиоти - Грција
Изнајмување неделно: 2.800,00€
Површина на недвижноста: 175m2
Мезонета Вила Косма е сместена во Ханиоти на Халкидики. Мезонетата е во склоп на комплексот мезонети, ...
Балкон, Паркинг, Поглед на море, Поглед на планина, Камин, Двор, Балкон, Базен, ...
ID157 ANA - Скопје - Македонија
Реална вредност: 165.000,00€Изнајмување месечно: 380,00€Можни ПРЕГОВОРИ: 0,00€
Површина на недвижноста: 80m2
ID157 ANA е  деловен простор , кој лесно може да се намени како продажен простор или простор за, ...
Одвоена кујна, Паркинг, Помошни простории, Греење, ...
ID237JO - Неа Скиони - Грција
Изнајмување дневно: 160,00€MAX продажна цена: 270.000,00€MIN продажна цена: 260.000,00€Реална вредност: 320.000,00€
Површина на недвижноста: 100m2
ID237JO, се наоѓа на западниот дел од Касандра, Халкидики, оддалечено околу 1 км од градчето Неа Ски, ...
Балкон, Двор, Греење, Камин, Клима уред, Можна поделба, Мебел, Панорамски поглед, Паркинг, Поглед на море, Помошни простории, ...
HOLIDAY REAL ESTATE
SAVANA GROUP Orce Nikolov 20, 1000 Skopje, MK
Tel: ++389 2 310 8877 / 310 8876 mail: info@holidayrealestate.eu
Сите права се задржани