Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hapësirë ​​komerciale

Real Estates për shitje - Holiday Real estate

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për shitje > Hapësirë ​​komerciale

Hapësirë ​​komerciale

Destinacionin / qytetin

HOLIDAY REAL ESTATE
SAVANA GROUP Orce Nikolov 20, 1000 Skopje, MK
Tel: ++389 2 310 8877 / 310 8876 mail: info@holidayrealestate.eu
Të gjitha të drejtat jane te rezervuara