Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

JK13344

Posidi - Greqi - Real Estates për shitje - HOLIDAY REAL ESTATE

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për shitje > Greqi > Halkidiki - Kassandra > Posidi > JK13344> Tek faqja mbrapa <

ЈК13344 apartament  gjendet në qytetin e vogël të Kalandra-Posidi,   në anën perëndimore të Cassandra.  Në qoftë se zgjidhja e juaj për blerje të patundshmërisë është Kasandra, shihni ofertën tonë plotësuese për shtëpi, banesa, apartament, studio, tokë, objekte komerciale, që shiten apo jepen me qira.

çmimi i shitjes61.000,00
Sipërfaqësor e real estate95 m2
Numri i banjove1
Numri i banjove1
Numri i dhoma gjumi2
Viti i Ndërtimit2005
Karakteristikat: Ballkon, Ngrohje, Fireplace, Dera e sigurisë, Shiko det,

JK13344 - Galeri

- Hartë

Holiday Real Estate Call Center: ++389 2 310 8877

Emri dhe mbiemri
Kontakt
Subject
Njoftim