Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

JK13316

Kalithea - Greqi - Real Estates për shitje - HOLIDAY REAL ESTATE

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për shitje > Greqi > Halkidiki - Kassandra > Kalithea > JK13316> Tek faqja mbrapa <

JK13316 , apartament ndodhet në pjesën qendrore të Kasandrës, në Kalithea .  Në qoftë se zgjidhja e juaj për blerje të patundshmërisë është Kasandra, shihni ofertën tonë plotësuese për shtëpi, banesa, apartament, studio, tokë, objekte komerciale, që shiten apo jepen me qira.

çmimi i shitjes25.000,00
Sipërfaqësor e real estate28 m2
Numri i banjove1
Numri i dhomave të jetesës1
Numri i dhoma gjumi1
Viti i Ndërtimit2003
E vendosur në katin e numrit të0
Karakteristikat: Ajër i kondicionuar,

JK13316 - Galeri

- Hartë

Holiday Real Estate Call Center: ++389 2 310 8877

Emri dhe mbiemri
Kontakt
Subject
Njoftim