Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

JK13275

Furka - Greqi - Real Estates për shitje - HOLIDAY REAL ESTATE

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për shitje > Greqi > Halkidiki - Kassandra > Furka > JK13275> Tek faqja mbrapa <

JK13275 apartament  gjendet në qytetin e vogël të Skala Furka, në anën perëndimore të Cassandra.  Në qoftë se zgjidhja e juaj për blerje të patundshmërisë është Kasandra, shihni ofertën tonë plotësuese për shtëpi, banesa, apartament, studio, tokë, objekte komerciale, që shiten apo jepen me qira.

çmimi i shitjes40.000,00
Sipërfaqësor e real estate35 m2
Numri i banjove1
Numri i dhomave të jetesës1
Numri i dhoma gjumi1
Viti i Ndërtimit2001
E vendosur në katin e numrit të0
Karakteristikat: Ajër i kondicionuar, diellore të ujit-ngrohës ,

JK13275 - Galeri

- Hartë

Holiday Real Estate Call Center: ++389 2 310 8877

Emri dhe mbiemri
Kontakt
Subject
Njoftim