Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

JK13241

Methoni - Greqi - Real Estates për shitje - HOLIDAY REAL ESTATE

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për shitje > Greqi > Pieria > Methoni > JK13241> Tek faqja mbrapa <

Apartament  JK13241, janë të vendosura në Methonit vilage vogël. Ajo ka kuzhinë, dhomen e ndjenjes, banjo dhe një dy dhoma gjumi në dispozicion.  Ideale për investimin tuaj, si vend për qëndrim të shkurtë apo të gjatë,  por edhe për qira. Harxhime të ultë për mirëmbajtje. Në qoftë se zgjidhja e juaj për blerje të patundshmërisë është Greqi, shihni ofertën tonë plotësuese për shtëpi, banesa, apartament, studio, tokë, objekte komerciale, që shiten apo jepen me qira.

çmimi i shitjes23.000,00
Sipërfaqësor e real estate44 m2
Numri i banjove1
Numri i dhomave të jetesës1
Numri i dhoma gjumi2
E vendosur në katin e numrit të1
Largësia në rrugën e asfaltuar0 m
Distanca për transportin publik0 m
Largësia nga plazhi200 m
Karakteristikat:

JK13241 - Galeri

- Hartë

Holiday Real Estate Call Center: ++389 2 310 8877

Emri dhe mbiemri
Kontakt
Subject
Njoftim