Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

JK13137

Kriopigi - Greqi - Real Estates për shitje - HOLIDAY REAL ESTATE

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për shitje > Greqi > Halkidiki - Kassandra > Kriopigi > JK13137> Tek faqja mbrapa <

JK13137 apartament,  ndodhet në pjesën qendrore të Kasandrës,  në Kriopigi qytet të vogël. . Në qoftë se zgjidhja e juaj për blerje të patundshmërisë është Kasandra, shihni ofertën tonë plotësuese për shtëpi, banesa, apartament, studio, tokë, objekte komerciale, që shiten apo jepen me qira. ndërmjet   

çmimi i shitjes37.000,00
Sipërfaqësor e real estate34 m2
Numri i banjove1
Numri i dhomave të jetesës1
Numri i dhoma gjumi1
Viti i Ndërtimit2004
E vendosur në katin e numrit të0
Largësia nga plazhi700 m
Karakteristikat: Ngrohje, Oborri, Dhoma ndihmëse, diellore të ujit-ngrohës , Pamje panoramike,

JK13137 - Galeri

- Hartë

Holiday Real Estate Call Center: ++389 2 310 8877

Emri dhe mbiemri
Kontakt
Subject
Njoftim