Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

JK13001

Paralia / Oiimpiaki Akti - Greqi - Real Estates për shitje - HOLIDAY REAL ESTATE

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për shitje > Greqi > Pieria > Paralia / Oiimpiaki Akti > JK13001> Tek faqja mbrapa <

Apartament  JK13001 , janë të vendosura në Paralia Qendra për Turizmin  Ajo ka kuzhinë, dhomen e ndjenjes, banjo dhe dy dhoma gjumi në dispozicion.  Ideale për investimin tuaj, si vend për qëndrim të shkurtë apo të gjatë,  por edhe për qira. Harxhime të ultë për mirëmbajtje. Në qoftë se zgjidhja e juaj për blerje të patundshmërisë është Greqi, shihni ofertën tonë plotësuese për shtëpi, banesa, apartament, studio, tokë, objekte komerciale, që shiten apo jepen me qira.

çmimi i shitjes45.000,00
Sipërfaqësor e real estate53 m2
Numri i banjove1
Numri i dhomave të jetesës1
Numri i dhoma gjumi2
Viti i Ndërtimit1975
Distanca për transportin publik0 m
Largësia në rrugën e asfaltuar0 m
Karakteristikat: Ngrohje, Pamje panoramike,

JK13001 - Galeri

- Hartë

Holiday Real Estate Call Center: ++389 2 310 8877

Emri dhe mbiemri
Kontakt
Subject
Njoftim