Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

JK12964

Leptokariјa - Greqi - Real Estates për shitje - HOLIDAY REAL ESTATE

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për shitje > Greqi > Pieria > Leptokariјa > JK12964> Tek faqja mbrapa <

Apartament  JK12964, ndodhet në zonën qendrore të qytetit Leptokarija. Ka një kuzhinë , të gjallë , banjë , dhoma gjumi . Ideale për investimin tuaj, si vend për qëndrim të shkurtë apo të gjatë,  por edhe për qira. Harxhime të ultë për mirëmbajtje. Në qoftë se zgjidhja e juaj për blerje të patundshmërisë është Leptokarija, shihni ofertën tonë plotësuese për shtëpi, banesa, apartament, studio, tokë, objekte komerciale, që shiten apo jepen me qira.

çmimi i shitjes28.000,00
Sipërfaqësor e real estate37 m2
Numri i banjove1
Numri i dhomave të jetesës1
Numri i dhoma gjumi1
E vendosur në katin e numrit të2
Karakteristikat: Ngrohje, Dhoma ndihmëse,

JK12964 - Galeri

- Hartë

Holiday Real Estate Call Center: ++389 2 310 8877

Emri dhe mbiemri
Kontakt
Subject
Njoftim