Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

JK12771

Nea Moudania - Greqi - Real Estates për shitje - HOLIDAY REAL ESTATE

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për shitje > Greqi > Halkidiki - Kassandra > Nea Moudania > JK12771> Tek faqja mbrapa <

JK12771 apartament  gjendet në qytetin e vogël të Dionysiou,   pranë qyteteve të mëdha Nea Moudania  Në qoftë se zgjidhja e juaj për blerje të patundshmërisë është Kasandra, shihni ofertën tonë plotësuese për shtëpi, banesa, apartament, studio, tokë, objekte komerciale, që shiten apo jepen me qira.

çmimi i shitjes57.000,00
Sipërfaqësor e real estate40 m2
Numri i banjove1
Numri i dhomave të jetesës1
Numri i dhoma gjumi1
Viti i Ndërtimit2006
Karakteristikat: Ngrohje, diellore të ujit-ngrohës , Dera e sigurisë,

JK12771 - Galeri

- Hartë

Holiday Real Estate Call Center: ++389 2 310 8877

Emri dhe mbiemri
Kontakt
Subject
Njoftim