Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ID240SR

Hanioti - Greqi - Real Estates për shitje - HOLIDAY REAL ESTATE

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për shitje > Greqi > Halkidiki - Kassandra > Hanioti > ID240SR> Tek faqja mbrapa <

ID240SR Kompleks , të vendosur në qendër të Hanioti, Halkidiki. Kompleksi ka një vend të madh, në afërsi të plazhit të qytetit, shëtitore dhe tregjet lokale. Ndërtesa është e përshtatshme për një qëndrim më të gjatë, vendbanimit apo me qira. Ne e rekomandojmë atë si një investim i madh. Në qoftë se zgjedhja juaj është për të blerë pasurive të patundshme Cassandra, kontrolloni furnizimin tonë shtesë e shtëpi, banesa, apartamente, studio, tokë, ndërtesa tregtare që janë shitur ose me qira.

çmimi i shitjes98.000,00
Sipërfaqësor e real estate50 m2
Numri i banjove1
Numri i dhomave të jetesës1
Numri i kateve ndërtimit (KP+)1
Numri i dhoma gjumi2
E vendosur në katin e numrit të0
Largësia në rrugën e asfaltuar0 m
Largësia nga dyqani100 m
Largësia nga qendra100 m
Distanca për transportin publik250 m
Largësia nga rruga kryesore50 m
Largësia nga plazhi50 m
Karakteristikat: Ballkon, Oborri, Pamje panoramike, Dera e sigurisë,

ID240SR - Galeri

- Hartë

Holiday Real Estate Call Center: ++389 2 310 8877

Emri dhe mbiemri
Kontakt
Subject
Njoftim