Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ID238KOL

Hanioti - Greqi - Real Estates për shitje - HOLIDAY REAL ESTATE

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për shitje > Greqi > Halkidiki - Kassandra > Hanioti > ID238KOL> Tek faqja mbrapa <

Apartamenti ID238KOL është e vendosur në Hanioti në Halkidiki. Apartamenti ka një plan urbanistik të shkëlqyer, dy dhoma gjumi dhe një pamje të mrekullueshme panoramike, i përshtatshëm për qëndrim më të gjatë, jetesë ose qira. E preferojmë si investim i shkëlqyer. Në qoftë se zgjidhja e juaj për blerje të patundshmërisë është Kasandra, shihni ofertën tonë plotësuese për shtëpi, banesa, apartament, studio, tokë, objekte komerciale, që shiten apo jepen me qira.

çmimi i shitjes80.000,00
Sipërfaqësor e real estate60 m2
Numri i banjove1
Numri i dhomave të jetesës1
Numri i kateve ndërtimit (KP+)2
Numri i dhoma gjumi2
E vendosur në katin e numrit të1
Largësia në rrugën e asfaltuar0 m
Largësia nga rruga kryesore10 m
Distanca për transportin publik10 m
Largësia nga dyqani100 m
Largësia nga spitali150 m
Largësia nga plazhi500 m
Karakteristikat: Ballkon, Oborri, Parking,

ID238KOL - Galeri

- Hartë

Holiday Real Estate Call Center: ++389 2 310 8877

Emri dhe mbiemri
Kontakt
Subject
Njoftim