Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ID225STO

Skopje - Maqedoni - Real Estates për shitje - HOLIDAY REAL ESTATE

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për shitje > Maqedoni > Central Macedonia > Skopje > ID225STO> Tek faqja mbrapa <

ID225STO, Apartament është e gatshme për të jetuar në një ndërtesë e vendosur në  të zgjidhjes Shkup- Hrom . Apartamenti ka një vend i madh, është e orientuar në jug dhe ka një pamje unike të shpatet madhështore të ujit. Edhe pse është i afërt me rrugët e mëdha kryesore, prona është e vendosur në një mjedis të qetë, ideale për realizimin e ëndrrës së të gjithëve - një shtëpi të qetë dhe të këndshëm.. Rekomandimi ynë është që ky objekt është zgjedhja e duhur në blerjen e pasurive të patundshme dhe një investim të madh .

çmimi i shitjes48.000,00
Sipërfaqësor e real estate60 m2
Numri i banjove1
Numri i dhomave të jetesës1
Numri i kateve ndërtimit (KP+)5
Numri i dhoma gjumi1
E vendosur në katin e numrit të4
Sipërfaqja e objekteve ndihmëse6
Sipërfaqësor e tarracë4
Largësia në rrugën e asfaltuar0 m
Largësia nga dyqani100 m
Distanca për transportin publik100 m
Largësia nga rruga kryesore30 m
Largësia nga qendra6000 m
Karakteristikat: Ballkon, Kuzhinë të veçantë, Shiko drejt maleve, Dhoma ndihmëse,

ID225STO - Galeri

- Hartë

Holiday Real Estate Call Center: ++389 2 310 8877

Emri dhe mbiemri
Kontakt
Subject
Njoftim