Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ID205 Adam

Potidea - Greqi - Real Estates për shitje - HOLIDAY REAL ESTATE

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për shitje > Greqi > Halkidiki - Kassandra > Potidea > ID205 Adam> Tek faqja mbrapa <

ID205 Adam,  apartament, ndodhet në pjesën fillestare të Kasandrës, në qytet Potidea, në rreth 50 m prej  bregdeteve të Kasandrës.. Në qoftë se zgjidhja e juaj për blerje të patundshmërisë është Kasandra, shihni ofertën tonë plotësuese për shtëpi, banesa, apartament, studio, tokë, objekte komerciale, që shiten apo jepen me qira. ndërmjet   

çmimi i shitjes175.000,00
Sipërfaqësor e real estate96 m2
Numri i banjove2
Numri i dhomave të jetesës1
Numri i kateve ndërtimit (KP+)1
Numri i dhoma gjumi2
E vendosur në katin e numrit të1
Sipërfaqja e objekteve ndihmëse30
Sipërfaqësor e tarracë9
Largësia në rrugën e asfaltuar0 m
Largësia nga rruga kryesore150 m
Largësia nga dyqani50 m
Largësia nga plazhi50 m
Karakteristikat: Ballkon, Oborri, Garazh, Fireplace, Ajër i kondicionuar, Mobilje, Kuzhinë të veçantë, Shiko det, Dhoma ndihmëse, Renovuar, Ngrohje,

ID205 Adam - Galeri

- Hartë

Holiday Real Estate Call Center: ++389 2 310 8877

Emri dhe mbiemri
Kontakt
Subject
Njoftim