Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ID161 POP

Ohër - Maqedoni - Real Estates për shitje - HOLIDAY REAL ESTATE

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për shitje > Maqedoni > Maqedonisë Perëndimore > Ohër > ID161 POP> Tek faqja mbrapa <

ID161 POP,  një strukturë rezidenciale, e vendosur në qendër të Ohrit. Në sajë të vend të mirë, në afërsi të shëtitores dhe të Pazarit, нë vetëm rreth 5 minuta në këmbë  , të arritshme nga rruga e asfaltuar të lidhur me energji elektrike dhe ujë, zgjedhjen e duhur në blerjen e pasurive të patundshme.Apartamenti eshte i mobiluar plotësisht. Kështu që ju mori gati për një gamë të gjerë të pasurive të patundshme në momentin që është ofruar në Ohër. Në qoftë se zgjedhja juaj është për të blerë pasuri të patundshme Ohrit sigurisht konsiderojnë gamën tonë të shtëpive, banesa, apartamente, studio, ndërtesa tregtare, shitet ose me qira.

çmimi i shitjes25.000,00
Sipërfaqësor e real estate35 m2
Numri i banjove1
Numri i dhomave të jetesës1
Numri i kateve ndërtimit (KP+)3
Numri i dhoma gjumi1
MAX lejohet ndërtimi35
Viti i Ndërtimit2007
E vendosur në katin e numrit të3
Largësia në rrugën e asfaltuar0 m
Largësia nga dyqani100 m
Largësia nga qendra100 m
Largësia nga plazhi1000 m
Distanca për transportin publik150 m
Largësia nga rruga kryesore20 m
Karakteristikat: Ballkon, Pamje panoramike, Parking, Кompeраnsimi është e mundur,

ID161 POP - Galeri

- Hartë

Holiday Real Estate Call Center: ++389 2 310 8877

Emri dhe mbiemri
Kontakt
Subject
Njoftim