Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ID150 Pirin

Skopje - Maqedoni - Real Estates për shitje - HOLIDAY REAL ESTATE

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për shitje > Maqedoni > Central Macedonia > Skopje > ID150 Pirin > Tek faqja mbrapa <

ID150 Pirin, Apartament është e gatshme për të jetuar në një ndërtesë e vendosur në qendër të  Shkup. Apartamenti ka një vend i madh, është e orientuar në jug  dhe në veri. Edhe pse është i afërt me rrugët e mëdha kryesore, prona është e vendosur në një mjedis të qetë, ideale për realizimin e ëndrrës së të gjithëve - një shtëpi të qetë dhe të këndshëm.. Rekomandimi ynë është që ky objekt është zgjedhja e duhur në blerjen e pasurive të patundshme dhe një investim të madh .

çmimi i shitjes143.000,00
Vlera e dëshiruar151.250,00
DISCOUNT8.250,00
Sipërfaqësor e real estate121 m2
Numri i banjove3
Numri i dhomave të jetesës1
Numri i kateve ndërtimit (KP+)3
Numri i kateve ndërtimit (KP+)4
Numri i dhoma gjumi3
Viti i Ndërtimit2014
Largësia nga qendra0 m
Largësia nga rruga kryesore100 m
Distanca për transportin publik100 m
Karakteristikat: Ballkon, Garazh, Ngrohje, Ajër i kondicionuar, Lift,

ID150 Pirin - Galeri

- Hartë

Holiday Real Estate Call Center: ++389 2 310 8877

Emri dhe mbiemri
Kontakt
Subject
Njoftim