Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ID147 Vedar

Skopje - Maqedoni - Real Estates për shitje - HOLIDAY REAL ESTATE

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për shitje > Maqedoni > Central Macedonia > Skopje > ID147 Vedar> Tek faqja mbrapa <

ID147 Vedar, një ndërtesë banimi në ndërtim , ndodhet në zemër të komunës Karposh - Shkup . Leja e ndërtimit u   UP 1. BR.35-468 . Ajo ka një dyqan dhe njësi banimi 40-81 m2.  Ndërsa është e afërt me rrugët kryesore , objekti është e vendosur në një mjedis të qetë dhe të qetë , ideale për arritjen e ëndrrës e të gjithëve - në shtëpi të qetë dhe të rehatshme .. Shtëpia është vetëm 1.5 kilometra nga qendra e Shkupit , Maqedonia Sheshi, rreth 700 metra nga parkun e qytetit dhe kopshtin zoologjik . Me një diametër prej 1 km janë qendrat më të mëdha tregtare dhe tregjet në Shkup , si dhe në afërsi të kopshteve , shkollave , klinikat janë një tjetër arsye kjo objektit për të dëshiruar për shtëpinë e tyre . Objekti është ndërtuar me standardet më të larta të cilësisë në Gradeshnishtvoto , ne do të përmendim vetëm se materialeve të ndërtimit janë 1 klasës vrgadeni bllok termike tulla ,fasada është ndërtuar me 8 cm izolim të trasha , dritaret janë profilin cilësi të lartë PVC me staklko termike eslinger dhe blinds . Në bodrumin e një vend parkimi . Çdo njësi banimi ka ndërtuar ajër të kondicionuar . Ndërtesa do të jetë gati për veprim - në vjeshtën e vitit 2014 Rekomandimi ynë është që ky objekt është zgjedhja e duhur në blerjen e pasurive të patundshme dhe një investim të madh .

Çmimi i shitjes për m21.150,00
Vlera e dëshiruar1.300,00
çmimi i shitjes46.000,00
Sipërfaqësor e real estate40 m2
Numri i kateve ndërtimit (KP+)3
Numri i dyqaneve / zyrave1
Numri i apartamenteve15
Viti i Ndërtimit2014
MAX Sipërfaqes i real estate81
MIN Sipërfaqes i real estate40
Largësia nga dyqani0 m
Largësia në rrugën e asfaltuar0 m
Largësia nga qendra1500 m
Distanca për transportin publik30 m
Karakteristikat: Ballkon, Garazh, Ngrohje, Ajër i kondicionuar, Lift, Pamje panoramike, Parking,

ID147 Vedar - Galeri

- Hartë

Holiday Real Estate Call Center: ++389 2 310 8877

Emri dhe mbiemri
Kontakt
Subject
Njoftim