Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ID133 KARDIA Residence

Selaniku - Greqi - Real Estates për shitje - HOLIDAY REAL ESTATE

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për shitje > Greqi > Veri Greqi dhe Selanik > Selaniku > ID133 KARDIA Residence> Tek faqja mbrapa <

ID133 KARDIA Residence, ndodhet në afërsi të menjëhershme Selanik, në rrugën për në gadishullin e Halkidikisë. Ajo ofron disa lloje të apartamente dhe apartamente, me hapësirë ​​parkimi. Ideale për investimin tuaj, si vend për qëndrim të shkurtë apo të gjatë, gjatë një vizite biznesi ose qëndrim studentor, por edhe për qira. Harxhime të ultë për mirëmbajtje. Në qoftë se zgjidhja e juaj për blerje të patundshmërisë është Selaniku, shihni ofertën tonë plotësuese për shtëpi, banesa, apartament, studio, tokë, objekte komerciale, që shiten apo jepen me qira.

MAX çmimi i shitjes240.000,00
MIN shitja çmimi90.000,00
çmimi i shitjes90.000,00
Sipërfaqësor e real estate208 m2
MAX Sipërfaqes i real estate208
MIN Sipërfaqes i real estate56
Largësia nga plazhi10000 m
Largësia nga dyqani700 m
Largësia nga qendra700 m
Karakteristikat: Ballkon, Ngrohje, Dhoma ndihmëse, Parking, Shiko det, View Kopshti,

ID133 KARDIA Residence - Galeri

- Hartë

Holiday Real Estate Call Center: ++389 2 310 8877

Emri dhe mbiemri
Kontakt
Subject
Njoftim