Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ID126 DOMA

Leptokariјa - Greqi - Real Estates për shitje - HOLIDAY REAL ESTATE

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për shitje > Greqi > Pieria > Leptokariјa > ID126 DOMA> Tek faqja mbrapa <

Studio DOMA, ndodhet në zonën qendrore të qytetit Leptokarija. Ka një kuzhinë , të gjallë , banjë , dhoma gjumi dhe tarracë të madhe. Ideale për investimin tuaj, si vend për qëndrim të shkurtë apo të gjatë,  por edhe për qira. Harxhime të ultë për mirëmbajtje. Në qoftë se zgjidhja e juaj për blerje të patundshmërisë është Leptokarija, shihni ofertën tonë plotësuese për shtëpi, banesa, apartament, studio, tokë, objekte komerciale, që shiten apo jepen me qira.     

çmimi i shitjes122.000,00
Qiraja mujore500,00
Sipërfaqësor e real estate72 m2
Numri i banjove1
Numri i kateve ndërtimit (KP+)3
Numri i dhoma gjumi1
MAX lejohet ndërtimi0
Viti i Ndërtimit2003
E vendosur në katin e numrit të3
Sipërfaqësor e tarracë96
Largësia nga dyqani20 m
Largësia nga qendra250 m
Largësia nga shkolla250 m
Largësia nga plazhi30 m
Largësia nga spitali7000/30000 m
Karakteristikat: Ballkon, Ngrohje, Ajër i kondicionuar, Kuzhinë të veçantë, Shiko det, Shiko drejt maleve,

ID126 DOMA - Galeri

- Hartë

Holiday Real Estate Call Center: ++389 2 310 8877

Emri dhe mbiemri
Kontakt
Subject
Njoftim