Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

GHL054

Pefkochori - Greqi - Real Estates për shitje - HOLIDAY REAL ESTATE

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për shitje > Greqi > Halkidiki - Kassandra > Pefkochori > GHL054> Tek faqja mbrapa <

GHL054 , apartament, ndodhet në pjesën qendrore të Kasandrës, në qytet Pefkohori, në rreth 200 m prej  bregdeteve të Kasandrës.. Në qoftë se zgjidhja e juaj për blerje të patundshmërisë është Kasandra, shihni ofertën tonë plotësuese për shtëpi, banesa, apartament, studio, tokë, objekte komerciale, që shiten apo jepen me qira. ndërmjet   

MIN shitja çmimi90.000,00
MAX çmimi i shitjes135.000,00
çmimi i shitjes90.000,00
Sipërfaqësor e real estate50 m2
Sipërfaqësor e real estate60 m2
Sipërfaqësor e real estate75 m2
Numri i banjove1
Numri i dhomave të jetesës1
Numri i kateve ndërtimit (KP+)2
Numri i dhoma gjumi1
Numri i dhoma gjumi2
E vendosur në katin e numrit të1
E vendosur në katin e numrit të2
E vendosur në katin e numrit të0
Largësia nga plazhi200 m
Karakteristikat: Ballkon, Oborri, Garazh, Parking, Fireplace,

GHL054 - Galeri

- Hartë

Holiday Real Estate Call Center: ++389 2 310 8877

Emri dhe mbiemri
Kontakt
Subject
Njoftim