Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

GHL013

Kalithea - Greqi - Real Estates për shitje - HOLIDAY REAL ESTATE

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për shitje > Greqi > Halkidiki - Kassandra > Kalithea > GHL013> Tek faqja mbrapa <

GHL013 , apartament ndodhet në pjesën qendrore të Kasandrës, në Kalithea, në rreth 500 m prej  bregdeteve të Kasandrës.  Në qoftë se zgjidhja e juaj për blerje të patundshmërisë është Kasandra, shihni ofertën tonë plotësuese për shtëpi, banesa, apartament, studio, tokë, objekte komerciale, që shiten apo jepen me qira.

çmimi i shitjes54.000,00
Sipërfaqësor e real estate42 m2
Numri i banjove1
Numri i dhoma gjumi1
E vendosur në katin e numrit të1
Largësia nga plazhi500 m
Karakteristikat: Ballkon, Parking,

GHL013 - Galeri

- Hartë

Holiday Real Estate Call Center: ++389 2 310 8877

Emri dhe mbiemri
Kontakt
Subject
Njoftim