Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

GD833

Polychrono - Greqi - Real Estates për shitje - HOLIDAY REAL ESTATE

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për shitje > Greqi > Halkidiki - Kassandra > Polychrono > GD833> Tek faqja mbrapa <

GD833 Për studio shitje prej 32 m2  kat përdhes , 46 m2 kat 1 i 36 m2  kat 2,  në Kasandra, Halkidiki, nerar Polihrono.Në qoftë se zgjedhja juaj për blerjen e pasurive të patundshme është Kassandra, taka e sy në ofertën tonë shtesë i shtëpive, banesave, apartamente, studio, tokat, objekte komerciale, të cilat janë për shitje dhe qira.

çmimi i shitjes27.000,00
çmimi i shitjes40.500,00
çmimi i shitjes46.500,00
Sipërfaqësor e real estate32 m2
Sipërfaqësor e real estate36 m2
Sipërfaqësor e real estate46 m2
Numri i banjove1
Numri i kateve ndërtimit (KP+)2
Viti i Ndërtimit2010
E vendosur në katin e numrit të1
E vendosur në katin e numrit të2
E vendosur në katin e numrit të0
Largësia në rrugën e asfaltuar0 m
Largësia nga plazhi1000 m
Largësia nga rruga kryesore300 m
Largësia nga dyqani300 m
Distanca për transportin publik300 m
Largësia nga qendra400 m
Karakteristikat: Fireplace, Oborri, Pamje panoramike,

GD833 - Galeri

- Hartë

Holiday Real Estate Call Center: ++389 2 310 8877

Emri dhe mbiemri
Kontakt
Subject
Njoftim