Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

GD3485

Furka - Greqi - Real Estates për shitje - HOLIDAY REAL ESTATE

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për shitje > Greqi > Halkidiki - Kassandra > Furka > GD3485> Tek faqja mbrapa <

GD3485 apartament  gjendet në qytetin e vogël të Skala Furka, në anën perëndimore të Cassandra.  Në qoftë se zgjidhja e juaj për blerje të patundshmërisë është Kasandra, shihni ofertën tonë plotësuese për shtëpi, banesa, apartament, studio, tokë, objekte komerciale, që shiten apo jepen me qira.

çmimi i shitjes19.000,00
Sipërfaqësor e real estate25 m2
Numri i apartamente 2
Numri i banjove1
E vendosur në katin e numrit të0
Sipërfaqësor e tarracë10
Largësia në rrugën e asfaltuar10 m
Distanca për transportin publik100 m
Largësia nga plazhi150 m
Largësia nga qendra20 m
Largësia nga rruga kryesore50 m
Largësia nga dyqani50 m
Karakteristikat: Ballkon, Oborri, View Kopshti,

GD3485 - Galeri

- Hartë

Holiday Real Estate Call Center: ++389 2 310 8877

Emri dhe mbiemri
Kontakt
Subject
Njoftim