Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

BP441 BEL

BANSKO - Bulgaria - Real Estates për shitje - HOLIDAY REAL ESTATE

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për shitje > Bulgaria > SKI dhe Mountain Qendrat > BANSKO > BP441 BEL> Tek faqja mbrapa <

BP441 BEL, të vendosura në qendër të qytetit të  vendpushimin e skive   Bansko. Ndërtesa ishte larg nga e skive lift rreth 400 m. Apartamentet janë të pajisura plotësisht me mobilje dhe pajisjet, ka sauna  vet, TV kabllor, internet WiFi. Kjo është një zgjedhje ideale për investimin tuaj  në destinacion turistik të famshëm. Në qoftë se zgjedhja juaj është për të blerë pasuri të patundshme në Bullgari dhe përreth, shfletoni gamën tonë shtesë e shtëpive, banesa, apartamente, studio, tokës dhe objekteve komerciale, shitur ose me qira.

çmimi i shitjes17.000,00
Sipërfaqësor e real estate38 m2
Numri i apartamente 74
Numri i banjove1
Numri i dhomave të jetesës1
Numri i kateve ndërtimit (KP+)5
Numri i dhoma gjumi1
MAX Sipërfaqes i real estate31
MIN Sipërfaqe e përbashkët 7
E vendosur në katin e numrit të5
Largësia nga rruga kryesore0 m
Distanca për transportin publik1000 m
Largësia nga fushës së skive400 m
Largësia nga dyqani500 m
Largësia nga qendra500 m
Karakteristikat: Ballkon, bar kafe, Ngrohje, Lift, Mobilje, Pamje panoramike, Parking, Shiko drejt maleve, SPA,

BP441 BEL - Galeri

- Hartë

Holiday Real Estate Call Center: ++389 2 310 8877

Emri dhe mbiemri
Kontakt
Subject
Njoftim