Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

BP438 HIL

BANSKO - Bulgaria - Real Estates për shitje - HOLIDAY REAL ESTATE

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për shitje > Bulgaria > SKI dhe Mountain Qendrat > BANSKO > BP438 HIL> Tek faqja mbrapa <

BP438 HIL, të vendosura në qendër të qytetit të  vendpushimin e skive   Bansko. Ndërtesa ishte larg nga e skive lift rreth 300 m. Apartamentet janë të pajisura plotësisht me mobilje dhe pajisjet, ka SPAcentar e vet, TV kabllor, internet WiFi. Kjo është një zgjedhje ideale për investimin tuaj  në destinacion turistik të famshëm. Në qoftë se zgjedhja juaj është për të blerë pasuri të patundshme në Bullgari dhe përreth, shfletoni gamën tonë shtesë e shtëpive, banesa, apartamente, studio, tokës dhe objekteve komerciale, shitur ose me qira.

çmimi i shitjes21.000,00
Sipërfaqësor e real estate45 m2
Sipërfaqësor e real estate61 m2
Numri i banjove1
Numri i dhomave të jetesës1
Numri i dhoma gjumi1
Viti i Ndërtimit2007
MIN Sipërfaqes i real estate49
MIN Sipërfaqe e përbashkët 12
E vendosur në katin e numrit të1
E vendosur në katin e numrit të0
Largësia nga rruga kryesore0 m
Distanca për transportin publik1500 m
Largësia nga fushës së skive300 m
Largësia nga qendra700 m
Largësia nga dyqani800 m
Karakteristikat: Ballkon, Ngrohje, Pamje panoramike, Shiko drejt maleve, SPA, bar kafe, Parking,

BP438 HIL - Galeri

- Hartë

Holiday Real Estate Call Center: ++389 2 310 8877

Emri dhe mbiemri
Kontakt
Subject
Njoftim