Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Luksoze Real Estates

Real Estates për shitje - Holiday Real estate

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për shitje > Luksoze Real Estates

Luksoze Real Estates

Destinacionin / qytetin

1. Buxheti i planifikuar:

2. Filtriraj prema destinaciji

ID163 IM - Mavrovo - Maqedoni
çmimi i shitjes: 110.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 150m2
ID163 IM,  një individ objektit -vilë, që ndodhet në fshatin Mavrovë,  në afërsi të bregut, ...
Ballkon, Oborri, Fireplace, Kuzhinë të veçantë, Pamje panoramike, Parking, Shiko liqenit, Shiko drejt maleve, Dhoma ndihmëse, ...
GHL062 - Kriopigi - Greqi
çmimi i shitjes: 120.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 95m2
GHL062,  shtëpinë ndodhet në pjesën qendrore të Kasandrës, ndërmjet  Kalith, ...
Ballkon, Oborri, Garazh, Parking, ...
GHL063 - Kriopigi - Greqi
çmimi i shitjes: 120.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 115m2
GHL063,  vilа ndodhet në pjesën qendrore të Kasandrës, ndërmjet  Kalithea dhe&nb, ...
Ballkon, Oborri, Parking, ...
GHL066 - Potidea - Greqi
çmimi i shitjes: 120.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 95m2
GHL066 , vilë, ndodhet në pjesën qendrore të Kasandrës, në qytet Potidea, në rreth 300 m p, ...
Ballkon, Oborri, Parking, Fireplace, ...
GHL064 - Kriopigi - Greqi
çmimi i shitjes: 120.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 100m2
GHL064, vilë, ndodhet në pjesën qendrore të Kasandrës, në qytet Potidea, në rreth 300 m prej &n, ...
Ballkon, Oborri, Garazh, Parking, ...
ID132 Kanistro residence - Paliouri - Greqi
çmimi i shitjes: 124.000,00€

ID 132 Kanistro residence ndodhet në pjesën lindore të Kasandrës, Halkidiki, e ngjitur me qytez, ...
Ballkon, Pishinë, Ngrohje, Ajër i kondicionuar, Parking, Shiko det, View Kopshti, ...
GHL028 - Kriopigi - Greqi
çmimi i shitjes: 125.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 85m2
GHL028 vilë, ndodhet në pjesën qendrore të Kasandrës, ndërmjet  Kalithea dhe Кри, ...
Ballkon, Oborri, Fireplace, Parking, Garazh, View Kopshti, Shiko det, ...
GHL026 - Kriopigi - Greqi
çmimi i shitjes: 125.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 85m2
GHL026 , vilë, ndodhet në pjesën qendrore të Kasandrës, ndërmjet  Kalithea dhe Kriopi, ...
Ballkon, Oborri, Parking, Fireplace, Shiko det, View Kopshti, ...
GHL027 - Kriopigi - Greqi
çmimi i shitjes: 140.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 85m2
 GHL027 vilë, ndodhet në pjesën qendrore të Kasandrës, ndërmjet  Kalithea d, ...
Ballkon, Oborri, Parking, Fireplace, Shiko det, View Kopshti, ...
ID127 Villa Velimir - Ipsos - Greqi
çmimi i shitjes: 210.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 160m2
Vila Velimir, ndodhet në rreth 150m në vet bregun në qytezën Ipsos të ishullit Korfuz. Vila Velimir , ...
Ballkon, Ngrohje, Ajër i kondicionuar, Kuzhinë të veçantë, Parking, Oborri, Fireplace, Pamje panoramike, Dhoma ndihmëse, diellore të ujit-ngrohës , ...
ID188PRO - Nea Kalikratia - Greqi
çmimi i shitjes: 240.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 120m2
ID188PRO, Vile,  gjendet në qytetin e vogël të Nea Flogita, pranë qyteteve të mëdha Nea&nb, ...
Ballkon, Oborri, Fireplace, Pamje panoramike, Parking, Dhoma ndihmëse, ...
ID128 Marina Limassol - Limassol - Qipro
çmimi i shitjes: 320.000,00€

Limasol është qendër e njohur turistike, ndodhet në pjesën jugore të ishullit Qipro. Falënderuar kli, ...
Ballkon, Shiko det, Parking, Pishinë, View Kopshti, Anijesh, ...
ID134 Villa Lidia - Leptokariјa - Greqi
çmimi i shitjes: 480.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 233m2
ID 134 Villa Lidia, është e vendosur në afërsi të qytetit Leptokarija.Vilë ka dy dhoma të jetesës, k, ...
Ballkon, Garazh, Pishinë, Parking, Ngrohje, Ajër i kondicionuar, Mobilje, Kuzhinë të veçantë, Shiko drejt maleve, View Kopshti, Shiko det, Dhoma ndihmëse, ...
ID119 Villa SPITI - Hanioti - Greqi SHITUR
çmimi i shitjes: 2.550.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 300m2
Vila Spiti, ndodhet në vet bregun në Hanioti të Halkidikit. Vila Siti është objekt individual, lukso, ...
Pishinë, Ballkon, Garazh, Ajër i kondicionuar, Mobilje, Parking, Shiko det, View Kopshti, ...
HOLIDAY REAL ESTATE
SAVANA GROUP Orce Nikolov 20, 1000 Skopje, MK
Tel: ++389 2 310 8877 / 310 8876 mail: info@holidayrealestate.eu
Të gjitha të drejtat jane te rezervuara