Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Toka

Real Estates për shitje - Holiday Real estate

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për shitje > Toka

Toka

Destinacionin / qytetin

1. Buxheti i planifikuar:

2. Filtriraj prema destinaciji

ID230TA - Skopje - Maqedoni SHITUR
çmimi i shitjes: 0,00€

ID230TA, një parcelë, e cila është e vendosur në periferi Chrome, Shkup. Ndodhet rreth 8 km nga qend, ...
Oborri, Ballkon, Lift, Parking, ...
ID106 Paliouri - Paliouri - Greqi
çmimi i shitjes: 85.000,00€
Sipërfaqësor e tokës: 4000m2
Tokë Paljuri, ndodhet në pjesën lindore të Kasandrës, Halkidiki, në rreth 1500 m prej plazhit të buk, ...
Shiko det, Shiko drejt maleve, ...
ID111 Mola Kaliva - Mola Kaliva - Greqi
çmimi i shitjes: 105.000,00€
Sipërfaqësor e tokës: 7700m2
Tokë Molla Kaliva, ndodhet në pjesën perëndimore të Kasandrës, Halkidiki, në rreth 900m prej bregde, ...
Shiko det, Shiko drejt maleve, ...
ID113 Hanioti parcel - Hanioti - Greqi
çmimi i shitjes: 135.000,00€
Sipërfaqësor e tokës: 10000m2
Parcelë Hanioti, ndodhet në afërsi të Haniotit, të Halkidiki. Ndodhet në pjesën qendrore të Kasandrë, ...
Shiko det, Shiko drejt maleve, ...
ID110 Orosira - Hanioti - Greqi
çmimi i shitjes: 155.000,00€
Sipërfaqësor e tokës: 15000m2
Tokë Orosira ndodhet në pjesën qendrore të Kasandrës, Halkidiki, në rreth 4000m prej dy bregdeteve t, ...
Shiko det, Shiko drejt maleve, ...
ID107 Loutra - Loutra - Greqi
çmimi i shitjes: 185.000,00€
Sipërfaqësor e tokës: 5700m2
Tokë Lutra ndodhet në pjesën perëndimore të Kasandrës, Halkidiki, në rreth 600m prej bregdetit të K, ...
Shiko drejt maleve, Shiko det, ...
ID105 Kanistro 1 - Paliouri - Greqi
çmimi i shitjes: 210.000,00€
Sipërfaqësor e tokës: 5324m2
Tokë Kanistro 1 ndodhet në pjesën lindore të Kasandrës, Halkidiki, ngjitur me qytezën Paljuri, Afër , ...
Shiko det, Shiko det, Shiko drejt maleve, ...
ID137 Land Hanioti - Old Vilage - Hanioti - Greqi
çmimi i shitjes: 290.000,00€
Sipërfaqësor e tokës: 6102m2
ID137  Land Hanioti - Old Vilage, ndodhet në pjesën qendrore të Kasandrës,Halkidiki, në rreth 3, ...
Shiko det, Shiko drejt maleve, ...
ID136 Land Hanioti-Kalyves - Hanioti - Greqi
çmimi i shitjes: 490.000,00€
Sipërfaqësor e tokës: 6752m2
ID136 Land  Hanioti-Kalyves, ndodhet në pjesën qendrore të Kasandrës,Halkidiki, në rreth 2600 m, ...
Shiko drejt maleve, Shiko det, View Kopshti, ...
ID101 Mesimeri - Selaniku - Greqi
çmimi i shitjes: 515.000,00€
Sipërfaqësor e tokës: 9600m2
Tokë Mesimeri ndodhet në autostradën prej Selanikut, kah Halkidiki, në vetëm 20 km prej Selanikut. , ...
...
ID103 Proto - Paliouri - Greqi
çmimi i shitjes: 825.000,00€
Sipërfaqësor e tokës: 4000m2
Tokë Proto ndodhet në pjesën lindore të Kasandrës, Halkidiki, në vijë të parë në vet bregun e Kasand, ...
Shiko det, ...
ID104 Proto 1 - Paliouri - Greqi
çmimi i shitjes: 1.030.000,00€
Sipërfaqësor e tokës: 5100m2
Tokë dhe Shtëpi Proto ndodhet në pjesën lindore të Kasandrës, Halkidiki, në vijë të parë në vet breg, ...
Shiko det, ...
ID102 Kanistro - Paliouri - Greqi
çmimi i shitjes: 3.100.000,00€
Sipërfaqësor e tokës: 13380m2
Tokë Kanistro ndodhet në pjesën lindore të Kasandrës, Halkidiki, e ngjitur me qytezën Paljuri, në ve, ...
Shiko det, ...
HOLIDAY REAL ESTATE
SAVANA GROUP Orce Nikolov 20, 1000 Skopje, MK
Tel: ++389 2 310 8877 / 310 8876 mail: info@holidayrealestate.eu
Të gjitha të drejtat jane te rezervuara