Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Shtëpi

Real Estates për shitje - Holiday Real estate

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për shitje > Shtëpi

Shtëpi

Destinacionin / qytetin

1. Buxheti i planifikuar:

2. Filtriraj prema destinaciji

JK13368 - Methoni - Greqi
çmimi i shitjes: 37.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 45m2
Shtëpi JK13368, janë të vendosura në Methonit vilage vogël,  në rreshtin e parë nga deti . Ajo , ...
Shiko det, ...
JK13257 - Nea Kalikratia - Greqi SHITUR
çmimi i shitjes: 50.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 85m2
JK13257 shtëpi,   jendet në qytetin e vogël të Nea Kalikratia, pranë qyteteve të mëdh, ...
Ngrohje, Mobilje, diellore të ujit-ngrohës , Dera e sigurisë, Ballkon, ...
ID242HRI - Hanioti - Greqi
çmimi i shitjes: 92.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 70m2
ID242HRI  Apartamenti , është e vendosur në Hanioti në Halkidiki. Apartamenti ka një plan , ...
Ballkon, Oborri, Pamje panoramike, Parking, ...
JK13147 - Sozopol - Greqi
çmimi i shitjes: 95.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 85m2
JK13147 shtëpi,   jendet në qytetin e vogël të Sozopol, pranë qyteteve të mëdha Nea M, ...
Ngrohje, Fireplace, diellore të ujit-ngrohës , Dera e sigurisë, ...
GHL019 - Nea Moudania - Greqi
çmimi i shitjes: 99.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 86m2
 GHL019  shtëpi, të vendosura në qytet e mëdha Mudanja , ne hyrje të  gadishullin e H, ...
Ballkon, Parking, Fireplace, Shiko det, ...
IM141 Elshani - Ohër - Maqedoni SHITUR
çmimi i shitjes: 110.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 84m2
IM141 Elshani, një individ objektit, që ndodhet në fshatin Elsani, vetëm 2 km nga Ohri, në afërsi të, ...
Ballkon, Oborri, Kuzhinë të veçantë, Parking, Shiko liqenit, Shiko drejt maleve, Dhoma ndihmëse, ...
ID138 Mezoneta Trilofo - Selaniku - Greqi
çmimi i shitjes: 123.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 212m2
ID138 Mezoneta Trilofois ndodhet në afërsi të menjëhershme Selanik, në rrugën për në gadis, ...
Ballkon, Parking, Ballkon, ...
GHL074 - Kriopigi - Greqi
çmimi i shitjes: 140.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 110m2
GHL074, shtëpinë ndodhet në pjesën qendrore të Kasandrës, ndërmjet  Kalithea dhe , ...
Ballkon, Fireplace, Oborri, Parking, ...
ID248ALA - Kriopigi - Greqi
çmimi i shitjes: 147.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 110m2
ID248ALA , maisonettes ndodhet në pjesën qendrore të Kasandrës, ndërmjet &n, ...
Ballkon, Pishinë, Oborri, Fireplace, Ngrohje, Pamje panoramike, Parking, Shiko det, ...
ID114 Hanioti Mezoneta - Hanioti - Greqi
çmimi i shitjes: 160.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 175m2
Mezoneta është e vendosur në Hanioti të Halkidikit. Mezoneta është në brendi të kompleksit mezonet t, ...
Ballkon, Parking, Shiko det, Shiko drejt maleve, Fireplace, Oborri, Ballkon, Pishinë, ...
ID192ALEX - Nea Kalikratia - Greqi SHITUR
çmimi i shitjes: 162.000,00€

ID192ALEX,  shtëpi,   jendet në qytetin e vogël të Nea Flogita, pranë qyteteve t, ...
Ballkon, Oborri, Mobilje, Pamje panoramike, Dhoma ndihmëse, ...
ID243VAS - Hanioti - Greqi
çmimi i shitjes: 185.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 80m2
ID243VAS, Apartamenti është e vendosur në Hanioti në Halkidiki. Apartamenti ka një plan ur, ...
Ballkon, Oborri, Ngrohje, Ajër i kondicionuar, Mobilje, Pamje panoramike, diellore të ujit-ngrohës , Dera e sigurisë, ...
ID108 St. Ioannis - Nea Skioni - Greqi
çmimi i shitjes: 237.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 140m2
Shtëpi Sh. Joanis, ndodhet në pjesën perëndimore të Kasandrës, Halkidiki. Rreth 2km larg prej qytez, ...
...
ID237JO - Nea Skioni - Greqi
çmimi i shitjes: 260.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 100m2
ID237JO, ndodhet në pjesën perëndimore të Kasandrës, Halkidiki. Rreth 1km larg prej qytezës Nea, ...
Ballkon, Oborri, Ngrohje, Fireplace, Ajër i kondicionuar, Ndarja e mundur, Mobilje, Pamje panoramike, Parking, Shiko det, Dhoma ndihmëse, ...
ID231TE - Tetovo - Maqedoni
çmimi i shitjes: 285.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 264m2
ID231TE, një objektit individ shtëpi me hapësirë për zyre dhe oborr vet. I ndodhur në qendër të Teto, ...
Ballkon, Oborri, Ajër i kondicionuar, Ndarja e mundur, Kuzhinë të veçantë, Shiko drejt maleve, Dhoma ndihmëse, Shiko drejt maleve, ...
ID227LEHE - Skopje - Maqedoni
çmimi i shitjes: 389.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 350m2
ID227LEHE një shtëpi luksoze në një vend të madh, në Taftalixhe paqësore e zgjidhjes. Shtëpia përbëh, ...
Ballkon, Oborri, Ngrohje, Ajër i kondicionuar, Ndarja e mundur, Kuzhinë të veçantë, Pamje panoramike, Parking, Dhoma ndihmëse, ...
IM142 Kale - Ohër - Maqedoni
çmimi i shitjes: 440.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 220m2
IM142 Kale, një individ objektit, që ndodhet në pjesën e vjetër të Ohrit. Është e rrethuar nga ndërt, ...
Ballkon, Oborri, Shiko liqenit, ...
HOLIDAY REAL ESTATE
SAVANA GROUP Orce Nikolov 20, 1000 Skopje, MK
Tel: ++389 2 310 8877 / 310 8876 mail: info@holidayrealestate.eu
Të gjitha të drejtat jane te rezervuara