Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hotele

Real Estates për shitje - Holiday Real estate

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për shitje > Hotele

Hotele

Destinacionin / qytetin

1. Buxheti i planifikuar:

2. Filtriraj prema destinaciji

ID145 Apart Hotel AKR - Paralia / Oiimpiaki Akti - Greqi
çmimi i shitjes: 485.000,00€
Sipërfaqësor e tokës: 250m2
ID145 Apart Hotel AKR, e vendosur në qendër të qytet i vogel Olimpiaki Akti , rreth 3 km nga Paralia, ...
Ballkon, Oborri, Garazh, Ngrohje, Ajër i kondicionuar, Lift, Mobilje, Pamje panoramike, diellore të ujit-ngrohës , ...
ID144 Apart Hotel OA - Paralia / Oiimpiaki Akti - Greqi
çmimi i shitjes: 490.000,00€
Sipërfaqësor e tokës: 250m2 Sipërfaqësor e real estate: 400m2
ID144 Apart Hotel , e vendosur në qendër të qytet i vogel Olimpiaki Akti , rreth 3 km nga Paralia tu, ...
Ajër i kondicionuar, Ngrohje, Mobilje, Pamje panoramike, Shiko det, Dhoma ndihmëse, diellore të ujit-ngrohës , ...
ID146 Apart Hotel EL - Paralia / Oiimpiaki Akti - Greqi
çmimi i shitjes: 499.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 400m2
ID146 Apart Hotel EL, e vendosur në qendër të qytet i vogel Olimpiaki Akti , rreth 3 km nga Paralia , ...
Ballkon, Oborri, Ajër i kondicionuar, Mobilje, Pamje panoramike, Dhoma ndihmëse, Renovuar, ...
ID130 HOTEL INTERIMPEX - Ohër - Maqedoni SHITUR
çmimi i shitjes: 1.200.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 1604m2
ID 130 HOTEL INTERIMPEX (SHITUR)  Hoteli është i vendosur në breg të liqenit, dhe vetëm 5 km ng, ...
Parking, Shiko liqenit, Shiko drejt maleve, View Kopshti, ...
ID139 Hotel Skioni - Nea Skioni - Greqi SHITUR
çmimi i shitjes: 4.500.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 14000m2
ID139 Hotel Skion, ndodhet në pjesën perëndimore të Kasandrës, Halkidiki. menjëherë në bregdetin e t, ...
Pishinë, Garazh, Ajër i kondicionuar, Parking, Shiko det, Shiko drejt maleve, View Kopshti, Dhoma ndihmëse, ...
HOLIDAY REAL ESTATE
SAVANA GROUP Orce Nikolov 20, 1000 Skopje, MK
Tel: ++389 2 310 8877 / 310 8876 mail: info@holidayrealestate.eu
Të gjitha të drejtat jane te rezervuara