Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Real Estates për qira

Holiday Real estate

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për qira >

Real Estates për qira

Destinacionin / qytetin

GreqiMaqedoni
1. Buxheti i planifikuar:

2. Lloji i Pronës

ID216NIK - Ohër - Maqedoni
Qira daily: 50,00€Qira javore: 330,00€Dy javë me qira: 630,00€Тre javë me qira: 890,00€Qiraja mujore: 1.200,00€

ID216NIK,  Vilë përmban dy apartamente Maximus (56) dhe Antonio (52) me një kapacitet prej 2 +2, ...
Ballkon, Ngrohje, Ajër i kondicionuar, Mobilje, Pamje panoramike, Renovuar, Parking, Dhoma ndihmëse, Dera e sigurisë, ...
ID164 SKOPJANKA - Skopje - Maqedoni
Qiraja mujore: 200,00€
Sipërfaqësor e real estate: 59m2
ID164 SKOPJANKA, Apartament është e gatshme për të jetuar në një ndërtesë e vendosur në qendër të &n, ...
Ballkon, Ngrohje, Lift, Mobilje, Parking, Pamje panoramike, ...
ID121 Grevenitis - Leptokariјa - Greqi
Qiraja mujore: 250,00€
Sipërfaqësor e real estate: 70m2
Apartament  Greveniti, ndodhet në zonën qendrore të qytetit Leptokarija. Ka një kuzhinë , të gj, ...
Ballkon, Ajër i kondicionuar, Kuzhinë të veçantë, Shiko drejt maleve, Ngrohje, ...
RE32TO - Skopje - Maqedoni
Qiraja mujore: 250,00€
Sipërfaqësor e real estate: 82m2
(nekretnina) is located (upiši lokaciju). Thanks (turističkoj ponudui ili ulaganjima ili čemu već) , ...
Ngrohje, Ajër i kondicionuar, Lift, Kuzhinë të veçantë, Parking, ...
ID152 Broz - Skopje - Maqedoni
Qiraja mujore: 300,00€
Sipërfaqësor e real estate: 80m2
ID152 Broz, Apartament është e gatshme për të jetuar në një ndërtesë e vendosur në qendër të  S, ...
Ballkon, Ngrohje, Ajër i kondicionuar, Lift, Mobilje, Pamje panoramike, Shiko drejt maleve, ...
ID149 Rekord - Skopje - Maqedoni
Qiraja mujore: 300,00€
Sipërfaqësor e real estate: 69m2
ID149 Rekord, Zyrat  është e vendosur në qendër të Shkupit . Zyrat janë të pajisura me kuzhinë , ...
Ballkon, Ngrohje, Ajër i kondicionuar, Lift, Kuzhinë të veçantë, Parking, Dera e sigurisë, ...
ID118 Giannitson - Selaniku - Greqi SHITEN
Qiraja mujore: 350,00€
Sipërfaqësor e real estate: 37m2
Apartament Giannitson, ndodhet në zonën qendrore të qytetit Selanik, ngjitur me qendrën Vardari dhe, ...
Ballkon, Lift, ...
ID222VT - Skopje - Maqedoni
Qiraja mujore: 450,00€
Sipërfaqësor e real estate: 70m2
ID222VT, strehim të vendosura në lagjen Kozle, jo larg nga qendra e qytetit. Apartamenti ka një vend, ...
Ballkon, Garazh, Ngrohje, Ajër i kondicionuar, Mobilje, Pamje panoramike, Shiko drejt maleve, Dhoma ndihmëse, ...
ID126 DOMA - Leptokariјa - Greqi
Qiraja mujore: 500,00€
Sipërfaqësor e real estate: 72m2
Studio DOMA, ndodhet në zonën qendrore të qytetit Leptokarija. Ka një kuzhinë , të gjallë , banjë , , ...
Ballkon, Ngrohje, Ajër i kondicionuar, Kuzhinë të veçantë, Shiko det, Shiko drejt maleve, ...
ID165 TAFTALIDZE - Skopje - Maqedoni
Qiraja mujore: 1.200,00€Vlera e dëshiruar: 185.000,00€DISCOUNT: 20.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 110m2
ID165 TAFTALIDZE një shtëpi luksoze në një vende të kryeministrit në Taftalidze qetë e fshatit. Shtë, ...
Garazh, Ngrohje, Ajër i kondicionuar, Mobilje, Kuzhinë të veçantë, Dhoma ndihmëse, Oborri, Parking, ...
RE31 - Skopje - Maqedoni
Qiraja mujore: 1.500,00€
Sipërfaqësor e real estate: 120m2
RE31, Apartament është e gatshme për të jetuar në një ndërtesë që ndodhet në afërsi të qendrës së Sh, ...
Ballkon, Pishinë, Ngrohje, Ajër i kondicionuar, Lift, Mobilje, Pamje panoramike, SPA, ...
ID114 Hanioti Mezoneta - Hanioti - Greqi
Qira javore: 2.800,00€
Sipërfaqësor e real estate: 175m2
Mezoneta është e vendosur në Hanioti të Halkidikit. Mezoneta është në brendi të kompleksit mezonet t, ...
Ballkon, Parking, Shiko det, Shiko drejt maleve, Fireplace, Oborri, Ballkon, Pishinë, ...
ID157 ANA - Skopje - Maqedoni
Vlera e dëshiruar: 165.000,00€Qiraja mujore: 380,00€Negocime të mundshme: 0,00€
Sipërfaqësor e real estate: 80m2
ID157 ANA një hapësirë ​​të biznesit, të cilat lehtë mund të përdoret për qëllime të ngjashme t, ...
Kuzhinë të veçantë, Parking, Dhoma ndihmëse, Ngrohje, ...
ID237JO - Nea Skioni - Greqi
Qira daily: 160,00€MAX çmimi i shitjes: 270.000,00€MIN shitja çmimi: 260.000,00€Vlera e dëshiruar: 320.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 100m2
ID237JO, ndodhet në pjesën perëndimore të Kasandrës, Halkidiki. Rreth 1km larg prej qytezës Nea, ...
Ballkon, Oborri, Ngrohje, Fireplace, Ajër i kondicionuar, Ndarja e mundur, Mobilje, Pamje panoramike, Parking, Shiko det, Dhoma ndihmëse, ...
HOLIDAY REAL ESTATE
SAVANA GROUP Orce Nikolov 20, 1000 Skopje, MK
Tel: ++389 2 310 8877 / 310 8876 mail: info@holidayrealestate.eu
Të gjitha të drejtat jane te rezervuara