Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Banesa dhe apartamente

Real Estates për qira - Holiday Real estate

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Real Estates për qira > Banesa dhe apartamente

Banesa dhe apartamente

Destinacionin / qytetin

1. Buxheti i planifikuar:

2. Filtriraj prema destinaciji

ID216NIK - Ohër - Maqedoni
Qira daily: 50,00€Qira javore: 330,00€Dy javë me qira: 630,00€Тre javë me qira: 890,00€Qiraja mujore: 1.200,00€

ID216NIK,  Vilë përmban dy apartamente Maximus (56) dhe Antonio (52) me një kapacitet prej 2 +2, ...
Ballkon, Ngrohje, Ajër i kondicionuar, Mobilje, Pamje panoramike, Renovuar, Parking, Dhoma ndihmëse, Dera e sigurisë, ...
ID164 SKOPJANKA - Skopje - Maqedoni
Qiraja mujore: 200,00€
Sipërfaqësor e real estate: 59m2
ID164 SKOPJANKA, Apartament është e gatshme për të jetuar në një ndërtesë e vendosur në qendër të &n, ...
Ballkon, Ngrohje, Lift, Mobilje, Parking, Pamje panoramike, ...
ID121 Grevenitis - Leptokariјa - Greqi
Qiraja mujore: 250,00€
Sipërfaqësor e real estate: 70m2
Apartament  Greveniti, ndodhet në zonën qendrore të qytetit Leptokarija. Ka një kuzhinë , të gj, ...
Ballkon, Ajër i kondicionuar, Kuzhinë të veçantë, Shiko drejt maleve, Ngrohje, ...
ID152 Broz - Skopje - Maqedoni
Qiraja mujore: 300,00€
Sipërfaqësor e real estate: 80m2
ID152 Broz, Apartament është e gatshme për të jetuar në një ndërtesë e vendosur në qendër të  S, ...
Ballkon, Ngrohje, Ajër i kondicionuar, Lift, Mobilje, Pamje panoramike, Shiko drejt maleve, ...
ID118 Giannitson - Selaniku - Greqi SHITEN
Qiraja mujore: 350,00€
Sipërfaqësor e real estate: 37m2
Apartament Giannitson, ndodhet në zonën qendrore të qytetit Selanik, ngjitur me qendrën Vardari dhe, ...
Ballkon, Lift, ...
ID222VT - Skopje - Maqedoni
Qiraja mujore: 450,00€
Sipërfaqësor e real estate: 70m2
ID222VT, strehim të vendosura në lagjen Kozle, jo larg nga qendra e qytetit. Apartamenti ka një vend, ...
Ballkon, Garazh, Ngrohje, Ajër i kondicionuar, Mobilje, Pamje panoramike, Shiko drejt maleve, Dhoma ndihmëse, ...
ID126 DOMA - Leptokariјa - Greqi
Qiraja mujore: 500,00€
Sipërfaqësor e real estate: 72m2
Studio DOMA, ndodhet në zonën qendrore të qytetit Leptokarija. Ka një kuzhinë , të gjallë , banjë , , ...
Ballkon, Ngrohje, Ajër i kondicionuar, Kuzhinë të veçantë, Shiko det, Shiko drejt maleve, ...
ID165 TAFTALIDZE - Skopje - Maqedoni
Qiraja mujore: 1.200,00€Vlera e dëshiruar: 185.000,00€DISCOUNT: 20.000,00€
Sipërfaqësor e real estate: 110m2
ID165 TAFTALIDZE një shtëpi luksoze në një vende të kryeministrit në Taftalidze qetë e fshatit. Shtë, ...
Garazh, Ngrohje, Ajër i kondicionuar, Mobilje, Kuzhinë të veçantë, Dhoma ndihmëse, Oborri, Parking, ...
RE31 - Skopje - Maqedoni
Qiraja mujore: 1.500,00€
Sipërfaqësor e real estate: 120m2
RE31, Apartament është e gatshme për të jetuar në një ndërtesë që ndodhet në afërsi të qendrës së Sh, ...
Ballkon, Pishinë, Ngrohje, Ajër i kondicionuar, Lift, Mobilje, Pamje panoramike, SPA, ...
HOLIDAY REAL ESTATE
SAVANA GROUP Orce Nikolov 20, 1000 Skopje, MK
Tel: ++389 2 310 8877 / 310 8876 mail: info@holidayrealestate.eu
Të gjitha të drejtat jane te rezervuara