Real Estates për shitje dhe qira
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Qipro

Destinacionet - HOLIDAY REAL ESTATE

Ju jeni ketu: Faqe Hyrëse > Destinacionet > Qipro

Qipro, është shtet ujdhesor në Evropën juglindore, është e vendosur në ujdhesën më lindore të detit Mesdhetar. Ujdhesa është e ndarë në Qipro Jugor, cili është i njohur ndërkombëtar, i popullarizuar më tepër me popull Grek dhe Republika Turke Qipro Verior, pjesa më e vogël e ishullit, përbëhet prej popullatës Turke. Qipro ndodhet në udhëkryq mes Evropës dhe Azisë, ose Perëndim dhe Lindje dhe paraqet shtet më lindje-perëndimor. Secili aeroplan ose anije që lundron prej perëndimit kah lindja, patjetër kalon nëpër Qipro. Qipro gjithmonë ka qenë vend përleshjesh mes Egjiptasëve, Persijanëve, Rromakëve, Grekëve, Bizantëve, Arapët, Osmanlinjtë dhe në kohën më të re Anglezët dhe Françezët. Qipro ka klimë tipike të detit Mesdhetar, me temperaturë të lartë dhe më tepër ditë me diell gjatë vitit. Numri i madh i bukurive natyrore, Qipron e bëjnë vend atraktiv turistik, ndërsa vendndodhja e saj dhe infrastruktura, vend ideal për biznes ose vend për qëndrim më të gjatë dhe qëndrim të përhershëm në pronën e tyre të patundshme.

Qipro - Ne rekomandojmë:


Limassol

Qipro - Destinacionet

Qipro - Ne rekomandojmë

Qipro - Galeri

HOLIDAY REAL ESTATE
SAVANA GROUP Orce Nikolov 20, 1000 Skopje, MK
Tel: ++389 2 310 8877 / 310 8876 mail: info@holidayrealestate.eu
Të gjitha të drejtat jane te rezervuara